Ryan Seacrest:

På fest med 23 år yngre kjæreste

Programlederen tok med kjæresten Aubrey Paige på rød løper for første gang.

VISTE SEG SAMMEN: Ryan Seacrest og Aubrey Paige. Foto: Andy Kropa/Invision/AP
VISTE SEG SAMMEN: Ryan Seacrest og Aubrey Paige. Foto: Andy Kropa/Invision/AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ryan Seacrest (47) har etter at han takket ja til programlederjobben for «American Idol» i 2002, vært en av Hollywoods mest ettertraktede programledere.

Seacrest har vært singel siden han og 17 år yngre Shayana Taylor (30) gikk hver til sitt i 2020. Men nå viser han frem sin nye kjæreste, skriver E!.

Det var på den røde løperen før premieren på Jennifer Lopez sin nye Netflix-dokumentar «Halftime», at paret gjorde sin debut i offentligheten.

Seacrest og hans 23 år yngre flamme Aubrey Paige (24), ble først koblet sammen for over et år siden da de ble sett sammen i Hamptons. Selv om bilder av de to har dukket opp på Paiges Instagram-konto flere ganger, har de holdt forholdet relativt privat.

SJOKKERER: Viviani Rossi setter ut dommerne i «America’s Got Talent. Video: Steffen Pettersen/NBC Vis mer

Programlederen har imidlertid uttalt seg litt om forholdet tidligere. Under en sending av talkshowet «Live med Kelly og Ryan», som han leder med Kelly Ripa, snakket de om første gang kollegaen møtte den nye kjæresten.

- Vi er alle glade for at du er her, og at du eksisterer, fordi vi var ikke sikre på at det var noen, skal Ripa ha sagt til Paige på en bursdagsfest de alle deltok på.

På den røde løperen i New York smilte turtelduene bredt da de la armene rundt hverandre og poserte for fotografene, før de gikk inn for å se filmen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer