Kendall Jenner og Devin Booker:

På ferie sammen etter bruddet

Observert på badeferie.

BRUDD ELLER IKKE?: Kendall Jenner og Devin Booker har nok en gang blitt observert sammen - etter bruddryktene. Foto: John Angelillo / Shutterstock / NTB
BRUDD ELLER IKKE?: Kendall Jenner og Devin Booker har nok en gang blitt observert sammen - etter bruddryktene. Foto: John Angelillo / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Supermodell Kendall Jenner (26) har vært i rampelyset stort sett hele livet, gjennom realityserien «Keeping up with the Kardashians», men har likevel klart å holde privatlivet nettopp dét - privat.

I 2020 ble hun koblet til NBA-spilleren Devin Booker (25), og i fjor ble de Instagram-offisielle, da paret delte bilder av hverandre for første gang.

I juni kom imidlertid nyheten om at lykken skal ha tatt slutt for det unge paret. Det meldte flere medier, deriblant Entertainment Tonight og E! News.

- Kendall føler at de er på forskjellige veier, uttaler en kilde.

Nå ser det imidlertid ut til at paret er gjenforent igjen, ifølge PageSix.

POPULÆR: Kendall Jenner har 122 millioner følgere på Instagram, og hos Ellen DeGeneres forteller hun om populariteten. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Observert sammen

Skal man tro en ny video på Jenners Instagram, ser det nemlig ut til at paret slettes ikke har gått hver til sitt.

I en bilde- og videokarusell på bildedelingstjenesten, hvor modellen har delt flere bilder fra en ferie på Hawaii, har nemlig flere fans tatt lupen fatt, og observert Devin Booker i bakgrunnen.

«Kendall Booker», skriver en fan, mens en annen påpeker:

«Devin Booker og Kendall».

SAMMEN PÅ FERIE: Jenners følgere føler seg overbevist om at det er Devin Booker som ligger og vaker i vannet i bakgrunnen. Foto: Skjermdump / Instagram
SAMMEN PÅ FERIE: Jenners følgere føler seg overbevist om at det er Devin Booker som ligger og vaker i vannet i bakgrunnen. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

I bakgrunnen på et av bildene, hvor de tydelig er på badeferie, kan man nemlig se Booker ligge i vannet og snorkle.

- Ikke vanskelig

Til tross for at ingen av stjernene har for vane å snakke ut om forholdet, er det bare noen måneder siden Booker lettet på sløret om romansen.

I et intervju med Wall Street Journal ble han nemlig spurt om forholdet, og om han syntes det var vanskelig med all oppmerksomheten rundt privatlivet deres.

HÅNES: Kendall Jenner latterliggjøres for sin egen matlaging - igjen. Reporter: Anabelle Bruun / Dagbladet TV Vis mer

- Jeg vil ikke si vanskelig, svarte han, og fortsatte:

- For å være ærlig nyter jeg livet til det fulle, og det kommer lett fra meg nå, for det har ikke alltid vært sånn. Men jeg føler jeg er på et bra sted akkurat nå.

LES OGSÅ: Kendall og Kylies ukjente storesøster

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer