PÅ FERIE MED EKSEN: Simon Cowell venter barn med kameratens kone Lauren Silverman, men er på ferie med eks-kjæresten Mezhgan Hussainy. Her er paret fotografert på Simons yacht i januar.  Foto: FameFlynet
PÅ FERIE MED EKSEN: Simon Cowell venter barn med kameratens kone Lauren Silverman, men er på ferie med eks-kjæresten Mezhgan Hussainy. Her er paret fotografert på Simons yacht i januar. Foto: FameFlynetVis mer

På ferie med eks-kjærestene etter babysjokk

Simon Cowell flykter fra trekantdramaet.

SEOGHØR.NO: Simon Cowell (53) fikk nylig det som må ha vært sitt livs sjokk da han fikk vite at kameratens kone Lauren Silverman var gravid med hans barn.

Silverman skal ha vært ulykkelig i ekteskapet og søkte trøst hos TV-profilen. 

Nyheten gikk verden rundt og flere medier antyder at Silverman er en «gold digger» som er ute etter Simons formue. Ifølge Daily Mail ønsker hun å gifte seg med Cowell og få sitt eget realityshow. 

Nå skal «X-Factor»-dommer være sliten av alle skandalene og reiser på en måneds lang ferie. I helgen satte 53-åringen kursen mot jet-zet-byen St. Tropez i Frankrike der han skal slappe av på sin yacht. Daily Mail skriver at Cowell vil få besøk av eks-kjærestene Sinitta og Mezghan Hussainy. 

I 2010 annonserte Cowell at han var forlovet med Mezghan, men i januar i år var forholdet over. Bruddet skal ha vært stygt, men Simon ga eksen et hus til 50 millioner kroner som plaster på såret, og de to er fortsatt venner. 

Popstjernen Sinitta er også med på ferien. Hun datet Cowell på 1980-tallet.  

Simon har en rekke vakre eks-kjærester, og gjorde det nylig slutt med Carmen Electra. Det er fortsatt usikkert hvordan forholdet mellom Simon og Lauren er nå, men Cowell skal være klar for å ta ansvar og gleder seg til å bli pappa. 

LES OGSÅ: - Babynyheten slo ham i bakken