Mariah Carey:

På ferie med 13 år yngre kjæreste

Etter en hektisk tid var det godt for sangstjernen å nyte livet i vannkanten.

LOVE BOAT: Mariah satt foran og vinket til fansen, mens Bryan padlet i vei. Foto: NTB Scanpix
LOVE BOAT: Mariah satt foran og vinket til fansen, mens Bryan padlet i vei. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siste del av 2018 var travel for sangstjernen Mariah Carey (48).

Hun dro verden rundt og samlet fansen, deriblant i Stavanger, og før jul toppet hennes «All I Want For Christmas Is You» fra 1994 hitlistene - igjen.

På nyåret tok hun med seg tvillingene Moroccan og Monroe (7) og kjæresten Bryan Tanaka (35) til det eksklusive ferieparadiset St. Barts i Karibien. Dagene ble benyttet til lek og kos.

KNIPSET LØS: Bryan knipset i vei mens Monroe og mamma Mariah sprutet vann. Foto: NTB Scanpix
KNIPSET LØS: Bryan knipset i vei mens Monroe og mamma Mariah sprutet vann. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sminket og stylet

Stjernen - som har rykte på seg for å være litt av en diva - boltret seg i det våte element sammen med kjæresten og barna.

Kledd i en sort våtdrakt som fremhevet de flotte kurvene til 48-åringen, smilte hun bredt mens den 13 år yngre kjæresten Bryan knipset bilder til familiealbumet.

Superstjernen var selvsagt sminket av det trofaste makeup-teamet sitt før hun la ut på tokt, med blant annet et smart glitterpudder som tåler både vann og vind.

DIN TUR: Også Bryan ble foreviget på Mariahs mobiltelefon. Foto: NTB Scanpix
DIN TUR: Også Bryan ble foreviget på Mariahs mobiltelefon. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SJEKK HER: Mariahs 13 år yngre kjæreste Bryan Tanaka viser fornøyd fram bildene han har tatt av den spreke sangeren. Sønnen Moroccan til venstre. Foto: NTB Scanpix
SJEKK HER: Mariahs 13 år yngre kjæreste Bryan Tanaka viser fornøyd fram bildene han har tatt av den spreke sangeren. Sønnen Moroccan til venstre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Langt vennskap

Mariah og Bryan har kjent hverandre i tolv år, helt siden han fikk jobb som danser på turneen «The Adventures of Mimi».

Men det tok lang tid før vennskapet ble til kjærlighet. For ti år siden falt Mariah for Nick Cannon (38) og giftet seg med ham etter åtte uker.

Paret fikk tvillinger sammen før det ble brudd i 2013. Noen år senere forlovet Mariah seg med milliardæren James Packer (51), men det endte med at drømmebryllupet ble avlyst i 2016.

Da tok danseren Bryan steget fra venn til kjæreste. I februar legger Mariah og Bryan ut på verdensturné igjen. Denne gangen er det Nord-Amerika som skal få oppleve musikken og showet hennes.

Vis mer

Avslørte skjult lidelse

Mariah og Bryans forhold har de siste årene vært mye frem og tilbake, men det ser ut til at de er mer forelsket en noensinne på sin nylige familieferie.

Mariah så ut til å storkose seg med både barna og kjæresten, til tross for at hun for et snaut år siden kunne fortelle at hun ikke alltid hadde det like bra.

I april i fjor sto hun nemlig frem og fortalte at hun er bipolar, og at hun hadde fått diagnosen etter at hun for 17 år siden, i 2001, havnet på sykehus etter et mentalt sammenbrudd.

Artisten fortalte den gang at det ikke var lenge siden hun søkte profesjonell hjelp etter «de tøffeste årene hun noen gang har vært gjennom», ifølge People.

ÆRE: Sangstjerne Mariah Careys hånd- og fotavtrykk ble foreviget i sement på TCL Chinese Theatre i Los Angeles. Video: AP / NTB Scanpix Vis mer Vis mer Vis mer

- Frem til nylig levde jeg i fornektelse, isolasjon og i konstant frykt for at noen skulle avsløre meg. Men det ble en for stor byrde å bære rundt på, så jeg klarte rett og slett ikke gjøre det lenger. Jeg søkte og fikk hjelp, jeg sørget for å ha positive mennesker rundt meg slik at jeg kunne fortsette å gjøre det jeg elsker - skrive sanger og lage musikk, delte hun med bladet.

STJERNE: Mariah Carey er en av verdens største sangstjerner. Her i 2017. Foto: NTB Scanpix
STJERNE: Mariah Carey er en av verdens største sangstjerner. Her i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Komfortabel

Etter å ha lidd i det skjulte i nesten 20 år går hun altså nå til terapi og tar medisiner for bipolar lidelse.

Ifølge Lommelegen kjennetegnes bipolar lidelse, også kjent som manisk depressiv lidelse, ved at stemningsleiet kan svinge mellom to ytterpoler.

I intervjuet med People kunne Mariah fortelle at hun ønsket å stå frem med lidelsen fordi hun er på en god plass i livet, og føler seg komfortabel med å diskutere sine psykiske problemer.

- Jeg håper vi kan komme til et punkt hvor det er mindre stigma og folk slipper å gå gjennom dette alene. Det kan være utrolig isolerende. Å være bipolar trenger ikke å definere deg som menneske, og jeg nekter å la det definere eller kontrollere meg, forklarte hun til bladet.

Vis mer

LES OGSÅ: Derfor ventet de med sex til etter ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer