På ferie alene etter bruddet

Flotte Kelly Brook så dyster ut på hotellferie.

KJEDET SEG: Nysingle Kelly Brook så ikke ut til å trives spesielt godt i sitt eget selskap da hun ferierte alene i Florida fredag. Tidligere denne uken ble det kjent at forholdte mellom henne og Thom Evans har tatt slutt etter drøyt to år.  Foto: All Over Press
KJEDET SEG: Nysingle Kelly Brook så ikke ut til å trives spesielt godt i sitt eget selskap da hun ferierte alene i Florida fredag. Tidligere denne uken ble det kjent at forholdte mellom henne og Thom Evans har tatt slutt etter drøyt to år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra den nysingle modellens hotellferie nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken kom nyheten om at den britiske modellen Kelly Brook (33) og Thom Evans (27) har gjort det slutt.

Ifølge DailyMail skal skjønnheten være knust over bruddet med den tidligere rugbyspilleren. De to har vært igjennom mye sammen, og Evans var en god støtte da Brook spontanaborterte i femte  måned våren 2011.

Fredag denne uken gjorde derfor brunetten trolig sitt beste for å bedre humøret. I Miami, Florida tok hun seg en singelferie på Setai hotel ved Miami Beach, ifølge DailyMail.

Iført en grønn trekantbikini med knytting viste Brook frem sine berømte former - men den psykiske formen virket ikke like på topp. Iført mørke solbriller og et mutt ansiktsuttrykk lå hun henslengt på en solseng, mens hun pirket borti salaten hun hadde bestilt seg.

Det så også ut til at hun syntes det var uvant å være alene om å ha kontroll på bikinien sin. Den yppige stjernen sørget nemlig stadig vekk for at badetøyet satt der det skulle.

Kelly Brook har tidligere omtalt Thom Evans som «den rette», og etter over to år sammen synes hun tydeligvis det er litt vanskelig å finne seg til rette alene igjen...

LES OGSÅ: - Vi var veldig ivrige etter å bli ferdig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer