- På et tidspunkt veide jeg bare 40 kilo

«Black Eyed Peas»-stjernen Fergie ble paranoid av narkotikamisbruket.

PARANOID: Fergie ble paranoid av narkotikamisbruket, og trodde ved et tilfelle at FBI ventet på henne på utsiden av kirken.
PARANOID: Fergie ble paranoid av narkotikamisbruket, og trodde ved et tilfelle at FBI ventet på henne på utsiden av kirken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   «Black Eyed Peas»-stjernen Fergie (37) har i flere år vært åpen om sitt misbruk av narkotika. Nå tar hun igjen bladet fra munnen og forteller om den vanskelige tiden. Popstjernen sier hun ble paranoid av misbruket, og trodde en gang at FBI fulgte etter henne til kirken.

Fergie forteller at den episoden bidro til at hun sluttet med «crystal meth».

- Jeg begynte å bli veldig paranoid. En dag når jeg gikk til kirken trodde jeg FBI fulgte etter meg, og at de og et SWAT-team ventet på utsiden. Der og da hadde jeg en samtale med gud. Jeg sa at hvis FBI og SWAT ikke sto på utsiden da jeg gikk ut, da skulle jeg slutte med dop.

Fergie gikk ut dørene uten å se verken FBI eller noe SWAT-team, og sluttet å bruke narkotika der og da.

37-åringen forteller at hun begynte med narkotika allerede i tenårene.

- Jeg kom inn i et dårlig miljø. Jeg begynte å gå på byen og ta ecstasy. Fra ecstasy gikk veien videre til «crystal meth». Som med alle slags typer narkotika, var alt fint i begynnelsen, men så begynner livet ditt på en nedadgående kurve. På et tidspunkt veide jeg kun 40 kilo.

Fergie er nå gift med skuespiller Josh Duhamel (39), som i 2009 ble anklaget for utroskap med en stripper. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Jeg er ikke gravid, bare tyngre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer