På et halvt år fortalte ingen henne om amputasjonen

Hun utbrøt: «Det er noe som mangler!»

VET LITE: Gabor vet heller ikke at hun får i seg næring gjennom et rør. Foto: All Over Press
VET LITE: Gabor vet heller ikke at hun får i seg næring gjennom et rør. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Filmdivaen Zsa Zsa Gabor (95) har de siste årene kjempet mot den falmende helsen. I januar i fjor måtte hun amputere det ene beinet.

Det tok imidlertid et halvt år får den tidligere skuespilleren selv fikk vite om amputasjonen. Grunnen var at ektemannen, Prince Frederic von Anhalt, nektet å fortelle henne om det.

Gabor visste ikke at beinet var amputert ved kneet, fordi den ene armen hennes er lam, og den andre er for kort til å nå helt ned.

- Hun fant ut av det da hun ba meg om å sette henne oppe. Da så hun det. Hun utbrøt: «Det er noe som mangler!», sier von Anhalt til New York Post.

Dette er ikke den eneste hemmeligheten von Anhalt skjuler for Zsa Zsa. Hun vet heller ikke at hun får næring gjennom et rør.

- Det ville skuffet henne om hun fikk vite det, sier ektemannen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: 95-åringen manglet på egen bursdagsfest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer