- På ekstrem diett for å redde karrieren

Katie Holmes blir tynnere og tynnere, og vil bli enda slankere.

LYKKELIG MAMMA: Katie Holmes, mannen Tom Cruise og datteren Suri ser ut til å ha det svært fint sammen. Men på jobbfronten skulle gjerne Katie hatt det bedre. Foto: All Over Press
LYKKELIG MAMMA: Katie Holmes, mannen Tom Cruise og datteren Suri ser ut til å ha det svært fint sammen. Men på jobbfronten skulle gjerne Katie hatt det bedre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller og Tom Cruises (48) kone, Katie Holmes (32), har aldri sett ut til å ha problemer med vekta. Likevel er hun nå på en ekstrem diett. Årsaken er at hun vil skaffe seg flere roller i Hollywood, skriver The Sun.

Tidligere har det vært spekulert i at Homes har følt seg presset til å bli enda tynnere, og kilder har flere ganger uttalt at hun har vært besatt på å slanke seg. Men superstjernens besettelse ser derimot ikke ut til å ha forsvunnet helt, ifølge kilder den engelske avisen har vært i kontakt med.

- Katie føler seg gjennomsnittlig i Hollywood, og går stadig ned i vekt, sier en ikke-navngitt kilde til avisen.

Katie Holmes har slitt litt med å få gode filmroller etter at hun giftet seg med Tom Cruise og fikk datteren Suri. Mangelen på roller i den amerikanske filmbyen skal være grunnen til at hun nå går på diett.

32-åringen er 175 centimeter høy, veier 51 kilo og skal ha gått fra den europeiske størrelsen 38 til 34 den siste tiden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mor og datter på stranden i høye hæler 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer