- På egenhånd er hun «ingen»

Men middagsdaten kan nå gi Tone millioner av kroner.

GULL VERDT: - Møtet og bildene er verdt millioner. Managementet til Tone sitter nå med gullkortet, mener PR-ekspert. Foto: Stella Pictures
GULL VERDT: - Møtet og bildene er verdt millioner. Managementet til Tone sitter nå med gullkortet, mener PR-ekspert. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Mandag skrev Se og Hør at Tone Damli Aaberge (22) og hennes manager David Eriksen (42) den siste tiden har vært i USA for å promotere Tones nye album «Cocool». USA-oppholdet bestod derimot ikke bare av intervjuer og jobb.

22-åringen ble nemlig også invitert på en privat middag av den britiske fotballspilleren David Beckham (35). Til stede var også musikkguru Simon Fuller (60).

- Det var en stor greie for henne. Beckham er hennes største idol - så det var ekstra kjekt å få møte ham. Jeg kan si at det gjorde et sterkt inntrykk, sa Eriksen til bladet.

Nå anslår PR-eksperter verien av det tre timer lange møtet til å være i millionklassen, skriver Dagbladet.

- Møtet og bildene er verdt millioner. Managementet til Tone sitter nå med gullkortet. Hvis de forvalter det riktig kan dette møtet bli en viktig døråpner, som igjen er verdt mange millioner dollar. Platesalget vil etter hvert gi et svar på hva møtet er verdt, sier daglig leder i kommunikasjonsbyrået Siste Skrik, Elizabeth Hartman.

Hartman mener den norske artisten nå kan ha fått seg et skikkelig navn utenfor Norge.

- På egenhånd er hun en nobody i USA, i godt selskap som dette kan hun plutselig ha fått seg et navn. Nå kan hun vinke farvel til Idol-Tone. Dette er et varig steg og en bekreftelse på at hun har kommet seg flere divisjoner opp, mener hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tone nekter å kommentere kritikken