HAR SEX I GROTTE: - Vi har en liten hemmelig grotte bak vannfallet i svømmebassenget vårt, der jeg elsker å dyrke sex med Angelina, sier Brad Pitt. Foto: All Over Press
HAR SEX I GROTTE: - Vi har en liten hemmelig grotte bak vannfallet i svømmebassenget vårt, der jeg elsker å dyrke sex med Angelina, sier Brad Pitt. Foto: All Over PressVis mer

- På disse stedene har vi sex

Brad og Angelina avslører akkurat hvor de utfører sine hemmelige lyster.

SEHER.NO: Verdens mest kjente par, Brad Pitt og Angeline Jolie (34), snakker ikke ofte om sitt sex-liv. Men nå åpner de igjen litt opp på slusene rundt sine hemmelige lyster...

- Vi har en liten hemmelig grotte bak vannfallet i svømmebassenget vårt, der jeg elsker å dyrke sex med Angelina, sier Brad Pitt ifølge US Magazine.

Men han stopper ikke der: Superstjernen ønsker nemlig å uttdype det hele enda litt mer.

- Noen få minutter unna huset vårt i Hollywood finnes en gammel Hollywood-eiendom, der Jimmy Hendrix ifølge ryktene dyrket sex. Det er også et godt sted, forteller filmstjernen, mest sannsynlig med meget stort glimt i øyet.

45-åringen er i det hele tatt i svært godt humør om dagen. Så mye overskudd har han, at han også tar seg tid til å dementere ryktene om at han og Angelina er på vei til å gå fra hverandre.

- Jeg har kun én kjærlighet i livet, og det er min sjelevenn Angelina, forteller Brad Pitt, som også svarer på hvorfor han ennå ikke har giftet seg med henne.

- Kanskje gifter vi oss når det blir tillatt for alle å gifte seg, sier han, med hentydning til de homoseksuelle i USA, som formelt sett ennå ikke har tillatelse til å gifte seg.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Klar for pensjonisttilværelsen?