BRUDD: Da Cheryl Cole og Tre Holloway viste seg sammen på Wembley i september, hadde de brutt med hverandre. Foto: All Over Press
BRUDD: Da Cheryl Cole og Tre Holloway viste seg sammen på Wembley i september, hadde de brutt med hverandre. Foto: All Over PressVis mer

På dette bildet var forholdet over

Cheryl Cole holdt bruddet skjult for alle.

SINGEL IGJEN: Cheryl Cole ble i juni singel. Foto: Stella Pictures
SINGEL IGJEN: Cheryl Cole ble i juni singel. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter 14 måneder sammen, har forholdet mellom Cheryl Cole (30) og danseren Tre Holloway (28) tatt slutt. Det melder The Sun.

Den britiske avisen skriver at paret ikke klarte langdistanseforholdet.

- De prøvde å få det til å fungere, men den store avstanden sammen med mye jobbing ødela for dem, sier en kilde til avisen.

Cole og Holloway lot seg fotografere sammen under en amerikansk fotballkamp i London i september. Da skal forholdet allerede ha vært over.

- De brøt faktisk med hverandre i juni, så da de var der, var det kun som venner. Bruddet er en beslutning de har tatt sammen, og de er fortsatt venner.

Saken fortsetter under bildet...Cheryl var tidligere gift i fire år med fotballstjernen Ashley Cole, men ekteskapet tok slutt da det viste seg at han hadde vært involvert i en utroskapsskandale med flere kvinner.

Det var da sangstjernen opptrådte på finalen til «X Factor» i 2010 at hun møtte Holloway, som danset under konkurransen.

30-åringen har dette året vært forfulgt av dårlige nyheter. Først brøt popgruppen hennes, «Girls Aloud», opp. Deretter ble hun droppet som «X Factor»-dommer, før hun også fikk avslag da hun ønsket seg jobb i «The Voice».