SLUTT: Forholdet mellom Kelly Brook og rugby-stjernenDanny Cipriani skal være over. Foto: Stella Pictures
SLUTT: Forholdet mellom Kelly Brook og rugby-stjernenDanny Cipriani skal være over. Foto: Stella Pictures Vis mer

På date rett etter bruddet

Kelly Brook deppet ikke lenge...

SEHER.NO: Modellen og skuespillerinnen Kelly Brook (30) er regnet som en av Storbritannias mest sexy kvinner. Derfor er det nok også mange mannlige fans som nå jubler over at 30-åringen igjen ser ut til å være en singel kvinne.

Ifølge The Sun skal den vakre jenta nemlig ha brudt med rugby-stjernen Danny Cipriani (22). Årsaken skal blant annet være hans bestemmelse om å flytte til Australia for å spille for klubben Melbourne Rebels.

Ifølge den engelske avisen skal Brook, som tidligere denne måneden for fem millioner norske kroner kastet klærne i Playboy, allerede ha funnet tonen med «Glee»-skuespiller Matthew Morrison. Lørdag ble hun observert fnisende fram til midnatt da hun var ute og spiste middag med Matthew. 

- Han hvisket Kelly i øret gjentatte ganger, mens hun selv fniste som en skolejente. De så ut som ekstremt gode venner, det så ut som om de var på date, sier en av de andre gjestene ved London-restauranten The Wolseley.

Ifølge øyenvitnet så Kelly fantastisk ut der hun satt og småflørtet med det som kan være hennes nye flamme.

- Hun så enestående ut i en elegant kjole. Man kunne se at Matthew var stolt av å være sammen med henne.

Brook og Danny Cipriani møttes i 2008 og flyttet raskt sammen i en leilighet i Wimbledon. Men diverse diskusjoner rundt hvor de skulle slå seg ned skal altså ha ført til at de ikke lenger er et par.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Det får meg til å føle meg sexy