På date med søsterens eks-kjæreste

Nicky Hilton på hemmelig møte med Paris' eks.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De styrtrike søstrene Paris (30) og Nicky (29) Hilton er kjent for sitt utsvevende luksusliv. Paris havner stadig i medienes søkelys på grunn av sitt ville partyliv og store appetitt på menn.

Nå er det derimot søsteren Nicky som skaper overskrifter. Nylig var hun på date med Paris’ eks-kjæreste Brandon Davis (29). Begge prøvde å skjule seg fra fotografene da de gikk på gaten i Los Angeles, og rømte i en ventende bil.

Nicky har ikke blitt sett sammen med mange menn, etter at det i sommer ble slutt med TV-produsenten David Katzenberg (28) etter fem år.

Brandon er kjent som en av Hollywoods største rundbrennere, og har datet Mischa Barton, Miranda Kerr, Avril Lavigne og Britney Spears. I likhet med Hilton-søstrene er Brandon arving til en gigantisk formue, og skal være verdt over 30 milliarder kroner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De er søte sammen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer