Scott Disick:

På date med ny modell

Scott Disick ligger ikke på latsiden når det kommer til datingfronten.

FULL FART: Scott Disick har blitt koblet til flere den siste tiden. Nå skal han ha funnet tonen med en flørt fra 2016. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB
FULL FART: Scott Disick har blitt koblet til flere den siste tiden. Nå skal han ha funnet tonen med en flørt fra 2016. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Kjærlighetslivet til realityprofil Scott Disick (37) kan for mange være vanskelig å bli klok på. Tidligere denne måneden ble han fotografert på date med 24 år gamle Bella Banos, et halvt år etter at han og Sofia Richie (22) gikk hver til sitt.

Men nå kan det se ut til at det trolig ikke er så seriøst mellom Disick og 24-åringen.

Ny modell

Flere utenlandske medier, deriblant US Weekly, skriver nemlig at det er en ny modell som har kapret Disicks interesse, etter at han ble observert med Megan Blake Irwin (28) på vei fra Kimpton La Peer Hotel i Hollywood torsdag denne uken.

De to ble først koblet til hverandre i 2016, etter å ha blitt observert sammen i både New York og Los Angeles, men i ettertid har de datet på hver sin kant.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

Mens 37-åringen som kjent har vært i et tre år langt forhold med Sofia Richie, har Irwin vært sammen med «Riverdale»-skuespiller Skeet Ulrich (50). Etter tre måneder gikk imidlertid sistnevnte forhold i vasken.

Da Disick og den 28 år gamle modellen ble fotografert sammen denne uken kunne fotografene blant annet forevige at «Keeping Up With the Kardashian»-stjernen la hånden ømt på modellens rygg.

DEN GANG DA: Scott Disick og Megan Irwin ble først koblet til hverandre i 2016 etter at disse bildene ble publisert. Foto: Splash News / NTB
DEN GANG DA: Scott Disick og Megan Irwin ble først koblet til hverandre i 2016 etter at disse bildene ble publisert. Foto: Splash News / NTB Vis mer

- Kommer ikke til å skje

Med andre ord kan det late til at fansen må se lenge etter en romantisk gjenforening mellom Disick og eksen Kourtney Kardashian (41), som han har barna Mason (10), Penelope (8) og Reign (5) med.

41-åringen og Disick var et par i hele ni år før forholdet tok slutt i 2015. Gjennom forholdet har fans blant annet få ta del i hennes årelange kamp mot både utroskapsrykter og Disicks ville festvaner.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Han har blant annet festet så hardt at han i 2015 sjekket inn på et rehabiliteringssenter - samme år som paret gikk hver til sitt.

Siden nyheten om bruddet i 2015 har det stadig blitt spekulert på om duoen har funnet tilbake til hverandre, og fansen har lenge hatt et håp om at duoen nok en gang skal bli et par.

De begge har funnet kjærligheten på ny etter at de gikk hver til sitt, selv om begge er single nå. Ifølge en kilde til Hollywood Life i fjor, har Kardashian derimot innsett at det ikke er realistisk å bli sammen med eksen igjen.

- De kommer ikke til å være i et forhold med hverandre igjen, fortalte kilden den gang, og la til:

- Det kommer ikke til å skje. De kan leke med tanken, men de vil aldri bli et romantisk par igjen. Det er for mye for dem å håndtere, og Scott og Sofia var på et bra sted. Så uansett hvor mye de ønsker det, vil de ikke finne tilbake til hverandre. Ingen av dem føler seg dårlig på grunn av det, for de har kommet til et punkt hvor det er greit for dem.

FORVIRRET: Den nye traileren til «Keeping Up with the Kardashians» skaper forvirring hos fansen. Video Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Sjokkert av utro-melding

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer