GUTTEGAL: Søte Kate Hudson er titt og ofte å se i armene på nye menn. Denne gangen skal den tidligere klassekameraten, Baron Davis, være den utvalgte. Foto: All Over Press
GUTTEGAL: Søte Kate Hudson er titt og ofte å se i armene på nye menn. Denne gangen skal den tidligere klassekameraten, Baron Davis, være den utvalgte. Foto: All Over PressVis mer

På date med ny idrettsstjerne

Kate Hudson ligger ikke på latsiden når det kommer til gutter.

LOS ANGELES (Seher.no): Det kan virke som om Kate Hudson (29) er villig til å starte en ny romanse med nok en atlet.

Mandag 20. oktober ble nemlig Lance Armstrongs ekskjæreste observert i en het flørt med NBA-stjernen, Baron Davis (29), på kjendisstedet "Bardot" i Hollywood, skriver både Star magazine og The Globe.

- Det så ut som om Kate og Baron var på date. De koste seg med et par drinker sammen og hvisket hverandre i øret hele kvelden. Til slutt dro de av gårde i bilen hans, og kjørte tilbake til Kates hus i Pacific Palisades, forteller en kilde til Star.

Kate og Baron, som gikk i samme klasse på videregående, har blitt sett sammen ved flere anledninger den siste tiden.

- De har tilbragt masse tid sammen etter at Baron flyttet tilbake til LA i sommer. Det virker ganske tydelig som om de er enn bare gode venner, forteller en venn av Hollywoodstjernen til bladet.

Kate har slett ikke ligget på latsiden på guttefronten etter skilsmissen fra eksmannen Chris Robinson i 2006. Siden den gang har hun vært romantiskinvolvert med kjendiser som Owen Wilson, Lance Armstrong, Justin Timberlake og Dax Shepard.

LES OGSÅ: Her er Hollywoods verste rundbrennere