Kanye West:

På date med ny flamme: - Vil ha Kim tilbake

Kanye West har tilsynelatende gått videre etter bruddet med Kim Kardashian, men har ikke glemt eksen av den grunn.

NYTT PAR: Julia Fox og Kanye West bekreftet nylig romansen. Foto: Peter Wavy/Splash News/NTB
NYTT PAR: Julia Fox og Kanye West bekreftet nylig romansen. Foto: Peter Wavy/Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden bekreftet rapper Kanye West (44) og skuespiller Julia Fox (31), blant annet kjent fra Adam Sandler-filmen «Uncut Gems», at de var blitt et par.

Bekreftelsen kom etter at det i lengre tid hadde blitt spekulert på om duoen var blitt mer enn venner.

I ettertid har paparazzifotografer tatt de to på fersken ved flere anledninger, men selv om mye later til at Kanye har klart å legge bruddet med ekskona Kim Kardashian (41) bak seg, skal han ikke være helt ferdig med henne.

Turtelduene, Kanye og Julia, var nemlig på date tidligere denne uken, på Craig's restaurant i Los Angeles.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Vil ha eksen tilbake

En kilde som hevder å stå både rapperen og ekskona nær hevder imidlertid at selv om førstnevnte har funnet lykken på ny, ønsker han å vinne realitystjernen tilbake.

- Han sier fremdeles til folk at han vil ha Kim tilbake, og at han er villig til å gjøre endringer for å få det til, sier kilden til People.

Kilden sier videre at 44-åringen ikke har noen planer om å innlede noen langvarige forhold. Det gjenstår altså å se om romansen med Julia Fox blir av det kortvarige slaget, eller om det utvikler seg.

Kanye West har foreløpig ikke uttalt seg om kildens påstander.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

På ferie med ny stjerne

Kim Kardashian på sin side har tilsynelatende også gått videre etter bruddet som fant sted for et knapt år siden.

Siden den gang har hun kastet seg inn på datingmarkedet gjen, og har i dag en angivelig romanse med komiker Pete Davidson (28), som hun blant annet har feriert på Bahamas sammen med.

LES OGSÅ: - De har akkurat begynt å date

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer