På date med mystisk mann

Lindsay Lohan forlot popkonsert hånd i hånd med ukjent mann.

<strong>PÅ SJEKKER'N:</strong> Lindsay Lohan har blitt koblet til minst tre menn de siste månedene. Her er hun på date med en ukjent mann.  Foto: All Over Press
PÅ SJEKKER'N: Lindsay Lohan har blitt koblet til minst tre menn de siste månedene. Her er hun på date med en ukjent mann. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har lenge stormet rundt «Mean Girls»-skuespilleren Lindsay Lohan (25). Stjernen har de siste årene blitt arrestert for fyllekjøring, besittelse av narkotika og tyveri. Nylig satt hun i husarrest som straff for at hun brøt vilkårene i fyllekjøringsdommen.  Da hun slapp ut i begynnelsen av juli hadde stjernen mye å ta igjen.

Hun ble sett på byen sammen med tre ulike menn, og nå ser det ut til at hun har enda en mann i sikte.

Tirsdag gikk Lohan hånd i hånd med en ukjent mann på vei til popkonsert med Adele i Los Angeles. 25-åringen hadde pyntet seg i en pudder-rosa topp og så ut til å trives på stevnemøtet.

Lindsay er tydelig på utkikk etter en ny mann. I juli tok hun med seg den australske skuespilleren Brett Tucker på fest hos venninnen Paris Hilton i Malibu. Samme uke var hun på en annen fest med tidligere realitydeltager Oscar Lusth. Hun har også hatt flere middager sammen med Spencer Falls. Etter et langt opphold fra filmverden, skal Lohan snart begynne innspillingen av sin ny film «Gotti: In the Shadow of My Father», sammen med John Travolta og Al Pacino.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lindsay Lohan "nøt" husarresten Kom i gjennomsiktig kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer