På date med mystisk mann

Cameron Diaz skal ha hygget seg med en kjekk, atletisk mann.

SINGEL SKJØNNHET:Skuespiller Cameron Diaz har vært singel siden bruddet med New York Yankees-spilleren Alex Rodriguez i høst. Forrige uke skal hun imidlertid ha blitt observert på en romantisk date i New York. Her er den flotte  «What to Expect When  Foto: All Over Press
SINGEL SKJØNNHET:Skuespiller Cameron Diaz har vært singel siden bruddet med New York Yankees-spilleren Alex Rodriguez i høst. Forrige uke skal hun imidlertid ha blitt observert på en romantisk date i New York. Her er den flotte «What to Expect When Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Cameron Diaz (39), kjent fra blant annet «Charlie's Angles»-filmene, er blant Hollywoods mest ettertraktede stjerner. Men nå har skjønnheten funnet seg en ny flamme, ifølge New York Post.

Blondinen, som har vært singel siden bruddet med Alex Rodriguez (36) i høst, ble observert med en ukjent mann på den populære restauranten Rao's i New York forrige uke.

- Det så ut som et stevnemøte, hevder kilden til New York Post.
 
Diaz spiste og hygget seg med den «kjekke og atletiske» mannen, som visstnok lignet på «Family Guy»-skaper Seth MacFarlane (38).

«What to Expect When You're Expecting»-stjernen, som har forhold med både Matt Dillon (48) og Justin Timberlake (31) bak seg, ser altså ut til å ha gitt kjærligheten en ny sjanse.

- Jeg vil heller få hjertet mitt knust tusen ganger enn å aldri elsek i det hele tatt. Jeg har så mye kjærlighet å gi - jeg er ikke tom for kjærlighet, jeg er full av kjærlighet, har hun tidligere uttalt ifølge FemaleFirst.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun er et vandrende motevrak  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer