På «date» med mamma

Sharon Stone tok med sønnen på motevisning i Paris.

SEOGHØR.NO: Tidligere ble Sharon Stone (55) stadig sett arm i arm med sin argentinske modellkjæreste Martin Mica (27), men i januar tok forholdet slutt. Onsdag kveld var det sønnen Roan (13) som fikk eskortere mamma til Fendis moteshow i Paris. 

Den lille sorte kjolen var kveldens klesvalg for Sharon, mens adoptivsønnen var stilig i en gråstripete dress og lyslilla slips. 

Roan så svært fornøyd ut der han poserte drevent for fotografene, mens Sharon holdt en arm beskyttende rundt tenåringens skuldre. Han fikk også hilse på andre berømtheter som «Skyfall»-stjernen Naomie Harris og kjendisdatter Tallulah Willis. 

I 2000 adopterte hun Roan med sin daværende ektemann Phil Bronstein - fire år senere skilte paret seg. Roan bor sammen med journalistfaren, men Sharon besøker ham stadig og de er ofte å se på utflukter i Los Angeles. Sharon har også adoptert sønnene Laird i 2005 og Quinn i 2006.

Etter flere dramatiske aborter valgte skuespilleren å satse på adopsjon, og følte alltid at det var et riktig valg for henne.

- Siste gangen jeg mistet et barn...jeg var 36 timer inn i fødselen...Mens vi fortsatt var på sykehuset ringte adopsjonsadvokaten vår med de gode nyhetene. Jeg tenkte «dette er en gave fra Gud. Dette er riktig», har hun sagt til magasinet AARP ifølge Daily Mail.  

LES OGSÅ: Sharon Stone kollapset under moteshow