Al Pacino:

På date med 53 år yngre flamme

Lykken smiler angivelig for Hollywood-stjernen.

DATER: Hollywood-legenden er tilsynelatende tilbake på markedet. Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP/NTB
DATER: Hollywood-legenden er tilsynelatende tilbake på markedet. Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

I 2020 ble det kjent at Al Pacino (81) og kjæresten Meital Dohan (42) hadde gått skilte veier. Den gang kunne sistnevnte avsløre at aldersforskjellen var blant problemene i forholdet, og en av grunnene til at paret gjorde det slutt.

- Aldersforskjellen er vanskelig. Jeg prøvde å overse det, men for å være ærlig, så er han allerede en eldre mann nå. Så selv om jeg har mye kjærlighet for ham, så holdt det ikke, fortalte hun til det israelske magasinet La'Isha, ifølge Contact Music.

Nå kan det virke som at «Gudfaren»-stjernen har funnet kjærligheten på ny - igjen med en yngre kvinne. Det melder The Mirror.

GRENSELØS KJÆRLIGHET: Her er de første bildene fra Discovery+-serien «Grenseløst forelsket» som har premiere 23. mars 2022. Video: Discovery+ Vis mer

Observert på restaurant

Hollywood-legendens utkårede er angivelig TV-produsenten Noor Alfallah (28).

Ifølge nettstedet skal paret ha blitt observert sammen ute på en restaurant i Los Angeles lørdag kveld, og senere skal de ha forlatt restauranten sammen i en bil.

Med på middagen var også den nysingle skuespilleren Jason Mamoa (42) og kunstneren Julian Schnabel (70).

FANT KJÆRLIGHETEN: Tore Lyngbø er hodestups forelsket i den 27 år yngre alenemoren Richiel Samilan Sablas fra Filippinene. Nå er planen å få henne til Norge, og den reisen får man se i «Grenseløst forelsket» på Discovery+. Reporter: Luna Lea. Video: Andreas Fadum / Discovery+ Vis mer

Brudd

28-åringen har tidligere blitt koblet til eldre Hollywood-stjerner, deriblant Rolling Stones-vokalisten Mick Jagger (78).

Paret datet i tre år da Alfallah var 23 år gammel, men valgte til slutt å gå hver til sitt i 2017.

Hun har tidligere omtalt forholdet med Jagger til magasinet Hello!, gjengitt av The Mirror.

Her forteller hun blant annet at hun «ikke angrer» på forholdet til tross for den store aldersforskjellen.

- Alderene våre har ikke noe å si for meg. Hjertet vet ikke hva det ser, det vet bare hva det føler. Det var mitt første seriøse forhold, men det var en fin tid for meg, fortalte hun den gang i følge nettstedet.

LES OGSÅ: Deler private bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer