NYTT PAR: Tirsdag denne uken var Carmen Electra på date med rockeren Travis Barker.  Foto: SPW/Splash News/ All Over Press
NYTT PAR: Tirsdag denne uken var Carmen Electra på date med rockeren Travis Barker. Foto: SPW/Splash News/ All Over PressVis mer

På date i gjennomsiktig kjole

Carmen Electra viste fordelene på stevnemøte med rockeren Travis Barker.

SEOGHØR.NO: Carmen Electra (41) la ikke skjul på noe da hun gikk på date med rockeren Travis Barker tirsdag denne uken. Den «bittelille sorte» overlot ikke mye til fantasien og den barmfagre stjernen struttet bokstavlig talt da hun kom ut av restauranten i Hollywood. 

Electra hadde lagt BH-en hjemme og da fotografene begynte å knipse var det fullt gjennomsyn i det tynne kjolestoffet.

Det er ikke første gang det har oppstått romanserykter mellom Carmen og Travis som også ble sett på en middagsdate på samme tid i fjor.

BERØMT BYSTE: Carmen er ikke sjenert og har flere ganger posert naken i diverse herremagasiner.  Foto: SPW/Splash News/ All Over Press
BERØMT BYSTE: Carmen er ikke sjenert og har flere ganger posert naken i diverse herremagasiner. Foto: SPW/Splash News/ All Over Press Vis mer

Berømte eks-kjærester

Travis er én i en lang rekke kjendismenn Carmen har datet. Nylig ble hun koblet til The Wanted-stjernen Max George og TV-stjernen Simon Cowell. Hun hadde et langt forhold til rockeren Dave Navarro og har også hatt romanser med Colin Farrell, Mark McGrath, Prince, Dennis Rodman, Vin Diesel og Tommy Lee.

BAYWATCH-STJERNE: Carmen Electra gjorde suksess på 90-tallet i serien Baywatch. Foto: All Over Press
BAYWATCH-STJERNE: Carmen Electra gjorde suksess på 90-tallet i serien Baywatch. Foto: All Over Press Vis mer

Stevnemøtet var nok et kjærkomment avbrekk for Carmen, som nå satser på musikkcomeback og bruker all sin tid i platestudio.

- Det har vært morsomt å komme tilbake i studio. Det har vært en interessant reise som har vært god for hjertet og sjelen, sier Carmen til BANG Showbiz.

På begynnelsen av 1990-tallet startet Carmen karrieren i platebransjen, men fikk gjennombruddet som den sexy livvakten Lani McKenzie i «Baywatch» i 1997.

LES OGSÅ: - Hun tok dem på fersken