På by'n med ny dame

Svein Erik Bakke (58) tok med Kajsa Lundgaard (30) på premierefest.

BAKKEKONTAKT: Svein Erik Bakke hadde et godt grep rundt venninnen Kajsa Kristine Lundgaard på premierefesten. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
BAKKEKONTAKT: Svein Erik Bakke hadde et godt grep rundt venninnen Kajsa Kristine Lundgaard på premierefesten. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Grei skuring!


- Om vi er kjærester? Kan du ikke skrive hjertevenn da? sier Svein Erik Bakke muntert til Se og Hør og legger armen rundt vakre Kajsa Lundgaard.


Den suksessfulle forretningsmannen var blant kjendisene som koste seg på utestedet Odeon på Oslos vestkant etter premieren på storfilmen "Mission Impossible 3".


De to skal ha kjent hverandre et års tid, og viste tydelig at de har funnet tonen. Flotte Kajsa jobber i en skjønnhetssalong i Oslo og har et barn på syv år. Svein Erik Bakke har to voksne barn og et ekteskap bak seg.


I likhet med mange andre kjendiser, har mangemillionæren blitt koblet til flere kvinner etter skilsmissen. Men siden i fjor høst har Bakke vært singel.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer