På byen med sin norske kjæreste

Hollywood-stjernen får ikke nok av vakre Sophia.

TURTELDUER: Josh Hartnett og norske Sophia Lie har vært sammen i over ett år, men er fortsatt like nyforelsket. I forrige uke nøt de solskinnet sammen i Los Angeles,  Foto: Stella Pictures
TURTELDUER: Josh Hartnett og norske Sophia Lie har vært sammen i over ett år, men er fortsatt like nyforelsket. I forrige uke nøt de solskinnet sammen i Los Angeles, Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den norske modellen Sophia Lie (21) har i over ett år vært sammen med den amerikanske Hollywood-stjernen Josh Hartnett (31), og paret har tilbragt mye tid sammen både i Oslo og Los Angeles, hvor de begge for tiden bor.

Og det er ingenting som tyder på at de to turtelduene er i ferd med å gå lei av hverandre.

I forrige uke ble stjerneparet observert mens de gikk rundt og nøt solskinnet i Los Angeles.

Duoen oppførte seg som et hvilket som helst annet nyforelsket par, og tok seg god tid til å prate og hilse på fans som kom bort for å be om en autograf.

Da Josh Hartnett sist var med kjæresten i Oslo, i august 2009, dro han og Sophia blant annet på konsert med Datarock under Øya-festivalen og på fest på nattklubben «Barbeint».

Han hadde det hyggelig og avslappet, sa innehaver av det nå nedlagte utestedet, Sverre Goldenheim, til Seher.no.

Kanskje blir det nye festligheter i Oslo i sommer for Hollywood-stjernen og hans norske kjæreste?

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Sophia har gjort alt riktigVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer