Tone Damli lader opp til bryllup:

På byen - med forloverne?

Selv om Tone ennå ikke har bekreftet hvem som skal være hennes forlovere, fyrer hun oppunder ryktene søndag kveld.

GIFTER SEG: Tone Damli Aaberge og forloveden Markus Foss skal snart bli rette ektefolk. Når og hvor, velger de likevel å holde tett til brystet. Foto: Privat/Skjermdump fra Instagram
GIFTER SEG: Tone Damli Aaberge og forloveden Markus Foss skal snart bli rette ektefolk. Når og hvor, velger de likevel å holde tett til brystet. Foto: Privat/Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken kunne Se og Hør erfare at gifteklare Tone Damli (35) og hennes kjære Markus Foss (41) hadde valgt sine respektive forlovere.

Det var i november 2023 at Foss gikk ned på kne, og stilte sin mangeårige kjæreste livets store spørsmål. På bildedelingstjenesten Instagram la tobarnsmoren selv ut en videosnutt av det rørende øyeblikket, som du kan se under her:

«Søstrene sisters»

Turtelduene har valgt å holde kortene forholdsvis tett til brystet om sitt kommende bryllup, men etter det Se og Hør erfarer, skal Tone ha valgt søsteren sin, Tale Damli Aaberge (36), stylistvenninnen Anne-Grethe «AG» Starheim (43) og Camilla Stenberg (41) til å være hennes nærmeste på den store dagen.

Tone var også forlover da søsteren giftet seg med sin daværende ektemann Jens Nesse (50) i 2014.

FORLOVER: Tone Damli Aaberge var forlover da søsteren Tale Damli Aaberge giftet seg i 2014. Foto: Espen Solli
FORLOVER: Tone Damli Aaberge var forlover da søsteren Tale Damli Aaberge giftet seg i 2014. Foto: Espen Solli Vis mer

Da Camilla Stenberg giftet seg med Pål Stenberg i 2013, var Tone og Markus selvskrevne gjester. Paret var blant de første artisten ble kjent med etter at hun flyttet til Oslo.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra både Tone, Tale og Camilla, men våre henvendelser er hittil ikke blitt besvart.

Sangfuglen fra Sogndal la søndafg kveld ut en rekke bilder og videosnutter på det sosiale mediet Snapchat, hvor venninnegjengen på fire var samlet. På bildene kan det tilsynelatende virke som om de nøt edle dråper, gode samtaler - og kanskje snakket de også litt om det kommende bryllupet?

SAMMEN: Tone var forlover da søsteren giftet seg i 2014, og det er nærliggende å tro at Tale skal være forlover når søsteren står brud. Foto: Skjermdump, Snapchat.
SAMMEN: Tone var forlover da søsteren giftet seg i 2014, og det er nærliggende å tro at Tale skal være forlover når søsteren står brud. Foto: Skjermdump, Snapchat. Vis mer
VENNINNENE PÅ PLASS: To av Tones nære venninner, var også på plass til søndagens festligheter. Foto: Skjermdump fra Snapchat.
VENNINNENE PÅ PLASS: To av Tones nære venninner, var også på plass til søndagens festligheter. Foto: Skjermdump fra Snapchat. Vis mer

Selv om det ikke vites hva venninnegjengen foretok seg, virket det som om stemningen var svært god på morsdagen!