<strong>SNART FORELDRE:</strong> Prins Harry og hertuginne Meghan blir i disse dager foreldre for første gang. Nå hevdes det at de er på leting etter bolig i California, for å ha et hjem i nærheten av Meghans mor, Doria Ragland. Foto: NTB Scanpix
SNART FORELDRE: Prins Harry og hertuginne Meghan blir i disse dager foreldre for første gang. Nå hevdes det at de er på leting etter bolig i California, for å ha et hjem i nærheten av Meghans mor, Doria Ragland. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prins Harry og hertuginne Meghan:

- På boligjakt i California

Skal være på jakt etter bolig i Los Angeles for å være nærmere Meghans mor.

Publisert

Rojalister over hele verden venter i spenning på en babyoppdatering fra Frogmore Cottage, men så langt har det vært stille.

Den britiske tabloidavisen The Sun hevdet tidligere denne uken at de kjenner Meghans termindato, og at den allerede var sist søndag, 28. april. Dette var én uke etter at Entertainment Weekly hevdet at Meghans mor, Doria Ragland (62) skal ha ankommet London for å være med datteren under fødselen.

Dette er ikke første gang det har versert rykter, eller kommet tegn på at Meghan ønsker å bevare et nært forhold til moren. Tidligere har det også blitt hevdet at Doria planla å flytte inn i parets nye hjem i Frogmore Cottage, for å kunne hjelpe til med barnepass.

Nå hevder nye kilder til The Sun at det kan bli en helomvending i disse flytteplanene. I stedet for at Doria kommer til England, planlegger prins Harry og Meghan nå å kjøpe en bolig i California, slik at de kan være nær Doria.

<strong>FLYTTEPLANER:</strong> Kilder hevder til avisen The Sun at paret leter etter bolig i Los Angeles. Her er de avbildet i februar. Foto: NTB Scanpix
FLYTTEPLANER: Kilder hevder til avisen The Sun at paret leter etter bolig i Los Angeles. Her er de avbildet i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vil til Los Angeles

Det skal primært være nærhet til barnets afroamerikanske bestemor som skal være årsaken til at Meghan og Harry skal vurdere å kjøpe bolig i California, hevder kildene til avisen. Å kunne tilbringe kvalitetstid med moren i hjembyen, skal være svært viktig for Meghan.

I tillegg skal Meghan ønske å ha en nærhet til hjembyen mens hun oppdrar sin kommende sønn eller datter, siden hun også har flere venninner med småbarn hjemme i Los Angeles.

- Meghan ønsker veldig å ha et sted i Los Angeles. Hun elsker den byen, både livsstilen og klimaet der, uttalte kilden og la til:

<strong>LOS ANGELES:</strong> Meghans mor bor for tiden i dette huset i Los Angeles. Det skal blant annet være nærhet til moren som skal være årsaken til at Meghan og Harry nå skal være på boligjakt i byen. Foto: NTB Scanpix
LOS ANGELES: Meghans mor bor for tiden i dette huset i Los Angeles. Det skal blant annet være nærhet til moren som skal være årsaken til at Meghan og Harry nå skal være på boligjakt i byen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Når alt kommer til alt er hun en California-jente og kan puste bedre ut der. Hollywood er i hennes DNA og jeg tror hun alltid har ønsket å ha et fotfeste der.

Kilden understreker også at å tilbringe tid i hjembyen vil gi hertuginnen en viss frihet fra både kongehuset og medietrykket hjemme i England.

- Hun er hertuginne i England, men kan være en dronning i Los Angeles, uttalte kilden.

En annen kilde hevder til avisen at det foreløpig dreier seg om løse planer hva gjelder å kjøpe et sted i California, ettersom paret nettopp er ferdig med oppussingen av sitt nye hjem i Frogmore Cottage, men at de følger med i boligmarkedet.

Avviste Afrika-planer

Hvorvidt det skal være snakk om en permanent bolig, eller en deltidsbolig på USAs solkyst, sier kilden ingenting om.

Den siste tiden har det også versert mange rykter om at hertugparet har planlagt å flytte til Afrika, et kontinent som har en stor og viktig plass i begges hjerter. The Sunday Times skrev blant annet at paret hadde vært i samtaler om å flytte til Afrika for å påta seg en rolle som kombinerte deres offisielle roller med veldedighetsarbeid.

<strong>FORKJÆRLIGHET FOR AFRIKA:</strong> Det har lenge versert rykter om at paret planlegger å flytte til Afrika. En talsperson for kongehuset har avvist at dette er bestemt. Her er prins Harry i Namibia i november. Foto: NTB Scanpix
FORKJÆRLIGHET FOR AFRIKA: Det har lenge versert rykter om at paret planlegger å flytte til Afrika. En talsperson for kongehuset har avvist at dette er bestemt. Her er prins Harry i Namibia i november. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Parets angivelige flytteplaner skal imidlertid nylig ha blitt avvist av en talsperson for kongehuset. Til Hello! Magazine skal talspersonen ha uttalt at dette er spekulasjoner fra pressens side på nåværende tidspunkt.

- Ingen beslutning er tatt vedrørende deres fremtidige roller. Prinsen vil fortsette sin rolle som samveldets ungdomsambassadør, skal talspersonen ha uttalt.

Utsatte offisielt besøk

De siste dagene har spekulasjonene rundt Meghans fødsel blitt trappet ytterligere opp.

Ifølge CNN har flere bettingsider i Storbritannia de siste dagene stengt muligheten for å vedde på barnets fødselsdag, ettersom mange mener fødselen allerede har funnet sted.

Den aller ivrigste fansen har i tillegg stilt seg opp foran slottet i London i finstasen.

Spekulasjonene økte kraftig da det ble kjent at prinsen utsatte besøket til Nederland én dag den kommende uken. Mens flere mente det måtte bety at prins Harry og Meghan allerede har fått barn, mente flere at det betyr at den vil måtte komme til å finne sted en av de nærmeste dagene.

Ifølge avisen Express har det også vært spekulert på om fødselen vil settes igang, da mange mener Meghan nå er en uke over termin og at det er derfor prinsen har utsatt sitt Nederland-besøk med én dag.

LES OGSÅ: Velger bort barnepiker

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer