Holly Willoughby:

På barne-TV uten BH

Storavis hevder stjernen ble bedt om å kle seg utfordrende av produksjonen.

BARNE-TV: TV-stjerna Holly Willoughby skal ikke ha bestemt selv hva hun hadde på seg i starten av karrieren, melder storavis. Foto: Nicolas Laborie/REX/NTB
BARNE-TV: TV-stjerna Holly Willoughby skal ikke ha bestemt selv hva hun hadde på seg i starten av karrieren, melder storavis. Foto: Nicolas Laborie/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske programlederen Holly Willoughby (42) har de siste årene inntatt posisjonen som en av Storbritannias aller største TV-stjerner, og leder programmer som «This Morning» og «Dancing on Ice».

Bare for frokost-TV-showet skal hun ha en lønn på en million pund - over 13 millioner kroner. TV-karrieren har også medført et stort fokus på utseende og antrekk.

Tidlig i karrieren medvirket hun i programmet «Ministry Of Mayhem», som senere fikk navnet «Holly & Stephen's Saturday Showdown».

Det var et underholdningsprogram for barn som gikk på britiske TV-skjermer fra 2004 til 2006, og hun var programleder med Stephen Mulhern (46).

«AMERICA'S GOT TALENT»: Simon Cowell får vanskeligheter med å uttrykke seg etter en helt spesiell hyllest. Vis mer

Nå har gamle bilder fra barneprogrammet blitt et tema, og omtales av flere britiske medier. Willoughby var nemlig sjelden å se i BH, noe en venn av programlederen skal ha reagert på allerede i 2004.

Vedkommende hevder overfor storavisen Daily Mail at produksjonen ba Willoughby om å droppe BH, fordi hun skulle appellere til menn - og at programmet egentlig ikke var myntet på barn, til tross for markedsføringen.

JUL: Her er Willoughby i en kort, ermeløs kjole - en slags variant av julenissens drakt. Foto: REX / NTB
JUL: Her er Willoughby i en kort, ermeløs kjole - en slags variant av julenissens drakt. Foto: REX / NTB Vis mer

På bilder fra programmet ser man 42-åringen kledd i flere antrekk som mulig kan anses som upassende i et barneprogram. Blant annet var hun kledd ut som en fransk stuepike, og kledd opp i en avslørende kjole i forbindelse med julen.

KORT KJOLE: Programlederens kjole overlater lite til fantasien. Foto: REX / NTB
KORT KJOLE: Programlederens kjole overlater lite til fantasien. Foto: REX / NTB Vis mer

Tiden i programmet skal ha ført til at hennes venn og tidligere kollega Leigh Francis (50) ga henne kallenavnet «Holly Willoughbooby», et ordspill på at brystene hennes ofte var synlige.

Willoughbys venn, som har uttalt seg til Daily Mail, reagerer kraftig på at programlederen ble bedt om å gå kledd slik.

GJENNOMVÅT: Her er programlederen dekket av det som ligner på slim, kledd i en tettsittende og utringet kjole. Foto: REX / NTB
GJENNOMVÅT: Her er programlederen dekket av det som ligner på slim, kledd i en tettsittende og utringet kjole. Foto: REX / NTB Vis mer

- Det er ganske grusomt, og det føles ikke som om det er så lenge siden. Hva som verre er, er at Holly trolig ikke var den eneste.

Willoughby har ikke kommentert antrekkene selv, ei heller uttalt seg om hvorvidt hun ble tvunget til å gå kledd sånn.

LES OGSÅ: Beklager blemme på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer