<strong>ALDRI MØTT ANNA:</strong> Selv om Enrique Iglesias har vært sammen med Anna Kournikova i over tolv år, har han aldri introdusert henne for faren Julio (t.v.). Foto: Stella Pictures
ALDRI MØTT ANNA: Selv om Enrique Iglesias har vært sammen med Anna Kournikova i over tolv år, har han aldri introdusert henne for faren Julio (t.v.). Foto: Stella Pictures Vis mer

På 12 år har han aldri møtt svigerdatteren

- Jeg må fortelle sannheten. Jeg har aldri møtt Anna, sier Julio Iglesias om sønnens verdenskjente kjæreste.

Publisert
Sist oppdatert
<strong>BRUDDRYKTER:</strong> I fjor ble Enrique og Anna utsatt for bruddrykter. Paret har ikke kommentert ryktene. Foto: SplashNews/ All Over Press
BRUDDRYKTER: I fjor ble Enrique og Anna utsatt for bruddrykter. Paret har ikke kommentert ryktene. Foto: SplashNews/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Det er hele tolv år siden sangstjernen Enrique Iglesias (38) ble sammen med tennisstjernen Anna Kournikova (32).

Men ennå har ikke Enriques far, artisten Julio Iglesias (70), møtt Anna. Det bekrefter Julio selv ifølge nettstedet PerezHilton.com.

- Jeg må fortelle sannheten. Jeg har aldri møtt Anna. Ja, min kone og mine barn og hans brødre har møtt henne, men det har ikke jeg. Aldri, sier han.

Julio forklarer det hele på følgende måte:

- Jeg er ikke helt sikker, men barna mine er svært uavhengige, og det er vanskelig å treffe Enrique, fordi han er over hele verden. Men Anna er veldig vakker. Barna mine har god smak, forteller han.

Nettstedet mener tolv år er altfor lenge, men forstår det hele.

«Det høres vel troverdig ut, antar vi. Enrique er en opptatt fyr, så det er forståelig. I tillegg prøver han og Anna å holde forholdet privat», skriver PerezHilton.com.

I oktober ble det hevdet at det var full krise mellom Anna og Enrique, og at forlovelsen var brutt. Ryktene er ennå ikke kommentert, men det antas at forholdet er stabilt nå for tiden.

LES OGSÅ: Full krise etter tolv år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer