Even Rognlien:

P4-profil er død

Musikksjefen ble 49 år gammel.

HAR GÅTT BORT: Even Rognlien, kjent fra P4, ble 49 år gammel. Foto: P4
HAR GÅTT BORT: Even Rognlien, kjent fra P4, ble 49 år gammel. Foto: P4 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en pressemelding skriver P4-sjef Kenneth Andresen at Even Rognlien gikk bort etter kort tids sykeleie på Akershus Universitetssykehus 31. oktober, 49 år gammel.

«En kjent og kjær stemme for radiolyttere gjennom snart 30 år har stilnet. Even var en radiomann til fingerspissene. Han kunne holde de lengste og mest engasjerte innleggene om overganger og om det å få det til «å sitte tett», skriver Andresen.

Det var VG som først omtalte saken.

- Trivdes best i radiostudio

P4-sjefen beskriver Rognlien som en perfeksjonist. Han var en av de første som ble ansatt i 1993 som musikkassistent i det som etter hvert skulle bli P4. Videre kommer det frem at de to var de yngste i ansattgjengen, noe som førte dem sammen og utviklet seg til et varmt vennskap.

Rognlien var for mange kjent fra programmet «Midt i trafikken», som han nylig vant prisen «Årets sendeflate» for under Prix Radio i år.

Andresen omtaler musikksjefen som et forbilde for mange av sine kollegaer. P4-sjefen hyller sin avdøde kollega videre, og omtaler Rognlien som en veteran i norsk kommersiell radio.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer