P4-Lise ble skutt i brystet

- En millimeter fra hjertevevet fant de en fem millimeter plastkule.

BLE SKUTT SOM SEKSÅRING: - En millimeter fra hjertet mitt fant de en fem millimeter plastkule. Gudskjelov at det gikk så bra, sier Lise Askvik til Her og Nå om episoden da hun ble skutt som seksåring. Foto: Lina Hekkli/Seher.no
BLE SKUTT SOM SEKSÅRING: - En millimeter fra hjertet mitt fant de en fem millimeter plastkule. Gudskjelov at det gikk så bra, sier Lise Askvik til Her og Nå om episoden da hun ble skutt som seksåring. Foto: Lina Hekkli/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: P4-programlederen Lise Askvik avslørte i oktober at hun hadde blitt operert for brystkreft, men dette er ikke første gangen hun har vært igjennom en alvorlig operasjon.

Til Her og Nå forteller 42-åringen at hun som seks-åring ble skutt i brystet.

- Det var noen fremmedfolk som hadde kommet til bygda og de sto og skjøt på blink. Jeg og en venninne ble nysgjerrige, så vi gikk i den retningen skuddene kom fra. Plutselig sier jeg «Uhhh, jeg har blitt skutt».

- Jeg husker hvor endret stemmen min hørtes ut da, sier Lise Askvik til bladet.

Da hun fortalte foreldrene om ulykken, bar det rett til sykehus. I dag takker Lise skjebnen for at hun kom seg etter ulykken uten varige men.

- En millimeter fra hjertet mitt fant de en fem millimeter plastkule. Gudskjelov at det gikk så bra.

Etter kreftoperasjonen i oktober har hun gått aktivt ut i mediene for at kvinner som har måttet fjerne bryst i som følge av brystkreftoperasjon, skal slippe å vente i lang tid på å få kirurgisk hjelp.

- Folk som har ventet 7, 8, 9 år river seg i håret som har vokst ut igjen etter cellegiften. De er fortvilet fordi klærne passer ikke, de har vondt i ryggen, de må ha ny garderobe. Mange orker ikke å gå på jobb eller har slått opp med mannen sin fordi de føler seg veldig stygge, sa den populære programlederen i oktober til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi blir dårlig behandlet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer