VIL FINNE PÅ NOE NYTT: Ronny Brede Aase, Silje Nordnes og Markus Neby er snart ferdige som ledere av «P3Morgen». Foto: NRK
VIL FINNE PÅ NOE NYTT: Ronny Brede Aase, Silje Nordnes og Markus Neby er snart ferdige som ledere av «P3Morgen». Foto: NRK Vis mer

P3morgen:

«P3morgen»-gjengen gir seg

Det populære programmet tas av lufta før jul.

Publisert

NRK skriver at programlederne i det populære programmet «P3morgen», Silje Nordnes (34), Markus Neby (28) og Ronny Brede Aase (32) gir seg som showledere til jul. De vil ha sin siste sending 20. desember.

- Det er en tid for alt. Vi er så vanvittig takknemlige for alle de årene Ronny, Silje og Markus har stått opp sammen med folk i inn- og utland og gitt oss en varm og morsom start på dagen. Heldigvis er det fortsatt noen måneder igjen, sier Mats Borch Bugge, redaksjonsleder for radio og podkast i NRK P3 Oslo, til NRK.

Det jobbes med å utvikle et nytt morgenkonsept på kanalen.

- De ønsker å gi seg mens leken er god, så dette kommer fra dem. Det er en veldig vemodig og rar dag for oss i P3, sier Mats Borch Bugge, redaksjonsleder for radio og podkast i NRK P3 Oslo, til Dagbladet.

Ronny Brede Aase, Silje Nordnes og Markus Neby vil fortsette i NRK, men i andre prosjekter. Det jobbes nå med å finne folk til å fylle rollene som den populære morgentrioen tidligere hadde.

- En ære og en glede

Ronny Brede Aase, en av de populære programlederne, har delt et innlegg om nyheten på Instagram, hvor han skriver at det har vært en ære og en glede å jobbe i P3morgen.

- Det har vært en ære og en glede, hver eneste morgen i 10 år. P3morgen var jobben jeg ikke engang turte å drømme om å få. Nå har jeg fjasa rundt i radioen sammen med verdens beste og mest engasjerte lyttere, og med det som har blitt noen av mine aller næreste venner. Fra nyttår skal noen andre få opplevelse hvor fantastisk morgenvaktene på nrkp3 er. Men først skal vi sørge for at denne høsten og blir vår beste, skriver han i innlegget.

Innlegget har på kort tid fått flere tusen likerklikk, og det har strømmet inn med fine ord i kommenterfeltet under bildet.

- Trist og vemodig

Også Silje Nordnes benyttet anledningen til å dele et innlegg om nyheten på Instagram-profilen sin.

- For en drøm! Nesten 10 år med livets kollegaer og lyttere. 20. desember blir siste sending med P3morgen. Det er trist og vemodig, men samtidig helt riktig. Og frem til det skal vi ha livets høst!, skriver Nordnes.

Deler av denne saken ble først publisert på Dagbladet.no

LES OGSÅ: P3-Silje lever med alvorlig kronisk sykdom

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer