Silje Nordnes:

P3-Silje til legevakten

- Jeg lot det gå ganske lenge.

HOVNET OPP: Radioprofil Silje Nordnes våknet opp med hovent ansikt i helga og måtte på legevakten. Nå forteller hun om hva som skjedde. Foto: Andreas Fadum
HOVNET OPP: Radioprofil Silje Nordnes våknet opp med hovent ansikt i helga og måtte på legevakten. Nå forteller hun om hva som skjedde. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

- Er det noe annerledes med fjeset mitt i dag? spør «P3morgen»-programleder Silje Nordnes (34) mandag morgen.

Under radioprogrammet forteller nemlig den folkekjære nordlendingen at hennes søndag ikke ble helt som planlagt, da hun på ettermiddagen måtte tilbringe tiden si på legevakten.

- Hovnet opp vanvittig mye

Lørdag kveld kjente hun nemlig at det prikket litt på nesa, den var varm og kanskje litt rød, men Nordnes forteller at hun ikke tenkte noe videre over det.

- Men så våknet jeg opp på søndag og hele nesa hadde hovnet opp så vanvittig mye. Øya mine var helt gjenklistret fordi det var så hovent. Under det ene øyet var det nesten blått, forteller hun i «P3morgen», og legger til at hun ikke gjorde noe spesielt på lørdagen som kan ha forårsaket hendelsen.

Sendte bilde

Nordnes forteller til programlederkollega Ronny Brede Aase (33) at hun var på trening på lørdag, vasket hjemme, lagde mat og så på NRK-serien «Exit». Hun påpeker at hun ikke drakk alkohol eller gjorde noe spesielt.

Etter å ha våknet søndag sendte hun bildet av ansiktet til en venninne som er fastlege, og til faren sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.