Silje Nordnes:

P3-Silje til legevakten

- Jeg lot det gå ganske lenge.

HOVNET OPP: Radioprofil Silje Nordnes våknet opp med hovent ansikt i helga og måtte på legevakten. Nå forteller hun om hva som skjedde. Foto: Andreas Fadum
HOVNET OPP: Radioprofil Silje Nordnes våknet opp med hovent ansikt i helga og måtte på legevakten. Nå forteller hun om hva som skjedde. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

- Er det noe annerledes med fjeset mitt i dag? spør «P3morgen»-programleder Silje Nordnes (34) mandag morgen.

Under radioprogrammet forteller nemlig den folkekjære nordlendingen at hennes søndag ikke ble helt som planlagt, da hun på ettermiddagen måtte tilbringe tiden si på legevakten.

- Hovnet opp vanvittig mye

Lørdag kveld kjente hun nemlig at det prikket litt på nesa, den var varm og kanskje litt rød, men Nordnes forteller at hun ikke tenkte noe videre over det.

- Men så våknet jeg opp på søndag og hele nesa hadde hovnet opp så vanvittig mye. Øya mine var helt gjenklistret fordi det var så hovent. Under det ene øyet var det nesten blått, forteller hun i «P3morgen», og legger til at hun ikke gjorde noe spesielt på lørdagen som kan ha forårsaket hendelsen.

FIKK SE BILDET: Silje forklarte hele søndagens hendelse overfor kollega Ronny Brede Aase. Her sammen under Universals sommerfest tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FIKK SE BILDET: Silje forklarte hele søndagens hendelse overfor kollega Ronny Brede Aase. Her sammen under Universals sommerfest tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Sendte bilde

Nordnes forteller til programlederkollega Ronny Brede Aase (33) at hun var på trening på lørdag, vasket hjemme, lagde mat og så på NRK-serien «Exit». Hun påpeker at hun ikke drakk alkohol eller gjorde noe spesielt.

Etter å ha våknet søndag sendte hun bildet av ansiktet til en venninne som er fastlege, og til faren sin.

- Jeg lot det gå ganske lenge, men så skrev venninna mi at «oi, tror kanskje jeg ville tatt en tur for å sjekke at det ikke er betennelse», så jeg dro og der satt jeg vel i to en halv time og ventet. Da jeg kom inn tok de blodprøve og CRP for å se om jeg hadde betennelse, men heldigvis var det ikke det, forklarer hun, og legger til:

- Legen sa at det antakeligvis er en allergisk reaksjon.

Kryssallergi

Nordnes forteller at hun har allergi, blant annet for pollen, nøtter og frukt og grønt. Hvorfor hun hovnet opp i ansiktet er likevel umulig å si, spesielt når man har kryssallergi, forklarer hun.

Til Se og Hør forteller programlederen at det nå går mye bedre med henne, men at hun vil ta noen forholdsregler framover.

- Jeg fikk kortison, allergipiller og beskjed om å utrede allergien min skikkelig. Det skal jeg ta til meg, vil helst ikke ende opp som en slags blanding mellom Frankenstein og en Disney-figur igjen, sier hun.

«EXIT»: De har penger, karriere og familie. Men de kjeder seg. Mørk og sjokkerende serie fra Oslos finansverden. Video: NRK/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Meg og deg mot resten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer