Ronny Brede Aase og Tuva Fellman:

P3-paret er forlovet

Deler den glade nyheten på Instagram.

KLART FOR GIFTERMÅL: Ronny Brede Aase har forlovet seg med sin mangeårige kjæreste, Tuva Fellman. Foto: NTB Scanpix
KLART FOR GIFTERMÅL: Ronny Brede Aase har forlovet seg med sin mangeårige kjæreste, Tuva Fellman. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

P3-paret Ronny Brede Aase(32) og Tuva Fellman (32) er forlovet. Det avslører sistnevnte selv på Instagram torsdag formiddag.

– Ronny spurte om vi skal gifte oss. Jeg svarte ja!, skriver hun.

Også Brede Aase har delt den gledelige nyheten på sin Instagram-profil.

– Fellman og eg går for HELE LIVET saman!

- Vi er glade og koser oss i Sogn og Fjordane, skriver Ronny og Tuva i en SMS til Se og Hør. Utover dette ønsker paret ikke å kommentere forlovelsen.

Avstandsforhold

Dermed har paret tatt nok et nytt steg i forholdet. I begynnelsen av desember i fjor avslørte Brede Aase og Fellman at de endelig skulle bli samboere, etter fem år med avstandsforhold.

Før paret tok fatt på samboerskapet, ledet Fellman flere sendinger på den populære radiokanalen fra Trondheim, mens Brede Aase var bosatt i hovedstaden.

Jobb i samme kanal til tross – det var ikke i denne forbindelse at kjærligheten først begynte å blomstre.

– Mange tenker at vi traff hverandre på jobb, men det gjorde vi egentlig ikke. Hun jobbet stort sett på kvelden, og jeg jobbet på dagen, så vi traff hverandre egentlig aldri på jobben. Tuva studerte sammen med en av mine beste venner, og det førte til at vi ofte befant oss på fest sammen, har Brede Aase tidligere uttalt i podkasten «Ida med hjertet i hånden».

SVARTE JA: Etter flere år med avstandsforhold ble Tuva og Ronny omsider samboere. Nå skal de bli mann og kone.  Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SVARTE JA: Etter flere år med avstandsforhold ble Tuva og Ronny omsider samboere. Nå skal de bli mann og kone. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

De to ble med hverandre hjem for første gang under Øyafestivalen, noe som ifølge sistnevnte ble starten på deres flere års lange avstandsforhold.

Da Se og Hør møtte paret på premieren til «Åpent Forhold» i fjor, la ikke Brede Aase skjul på at det var godt å endelig ha blitt samboer med dama.

– Det er så utrolig bra, det er en så befriende følelse, og jeg har vært veldig spent på hvordan det skulle bli etter å ha hatt avstandsforhold i fem år, så flyttet vi sammen og foreløpig er det så sykt harmonisk, sa han til Dagbladet.

På spørsmål om de hadde begynt å irritere seg over hverandre, var svaret klinkeklart.

– Nei, det er så deilig å bo sammen, og det er så deilig å bare være en enhet og ha en felles base, det er bare helt konge. Virkelig.

LES OGSÅ: Isfront etter forlovelsen: – Ikke god stemning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer