Sharon Osbourne:

- Ozzy var utro med kokken og en russisk tenåring

Sharon Osbourne utleverer ektemannen.

TURBULENT FORHOLD: TV-profil Sharon Osbourne har funnet seg i mye gjennom det årelange ekteskapet med Ozzy. Foto: NTB scanpx
TURBULENT FORHOLD: TV-profil Sharon Osbourne har funnet seg i mye gjennom det årelange ekteskapet med Ozzy. Foto: NTB scanpx Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I fjor gikk det 33 år lange ekteskapet mellom Ozzy (68) og Sharon Osbourne (64) nesten i vasken, da hun fikk vite at han hadde vært utro med en 22 år yngre frisør.

Nå viser det seg at rockestjernen ikke akkurat har klart å holde seg på matta gjennom de tre tiårene. Det sier Sharon i et nytt intervju med The Telegraph.

- Det har vært seks kvinner. En russisk tenåring, en massør i England, vår massør her hjemme, og kokken vår... Han hadde kvinner i forskjellige byer. Bokstavelig talt, om du er kvinne og gir Ozzy en massasje eller mat, er det gjort, sier hun.

Hun forklarer at hun imidlertid fikk sjokk da hun fikk vite at han hadde hatt en affære med frisøren Michelle Pugh.

- Ingen av disse kvinnene var kjedelige; han gjorde det for å fylle et tomrom på et vis, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Tatt på fersken

Sharon fant ut av ektemannens affære med frisøren da Ozzy sendte henne en e-post som åpenbart skulle til en annen kvinne.

- Vi satt og så på TV, Ozzy på den ene sofaen og jeg på den andre, også sender han meg en e-post. Jeg spurte: «hvorfor sender du meg denne teite e-posten?», og Ozzy fortalte at han ikke hadde sendt meg noe. Så tar jeg tak i telefonen hans og viser ham. Og selvsagt skulle mailen til en av damene hans, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer