Sharon Osbourne:

- Ozzy var utro med kokken og en russisk tenåring

Sharon Osbourne utleverer ektemannen.

TURBULENT FORHOLD: TV-profil Sharon Osbourne har funnet seg i mye gjennom det årelange ekteskapet med Ozzy. Foto: NTB scanpx
TURBULENT FORHOLD: TV-profil Sharon Osbourne har funnet seg i mye gjennom det årelange ekteskapet med Ozzy. Foto: NTB scanpx Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I fjor gikk det 33 år lange ekteskapet mellom Ozzy (68) og Sharon Osbourne (64) nesten i vasken, da hun fikk vite at han hadde vært utro med en 22 år yngre frisør.

Nå viser det seg at rockestjernen ikke akkurat har klart å holde seg på matta gjennom de tre tiårene. Det sier Sharon i et nytt intervju med The Telegraph.

- Det har vært seks kvinner. En russisk tenåring, en massør i England, vår massør her hjemme, og kokken vår... Han hadde kvinner i forskjellige byer. Bokstavelig talt, om du er kvinne og gir Ozzy en massasje eller mat, er det gjort, sier hun.

Hun forklarer at hun imidlertid fikk sjokk da hun fikk vite at han hadde hatt en affære med frisøren Michelle Pugh.

- Ingen av disse kvinnene var kjedelige; han gjorde det for å fylle et tomrom på et vis, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

RAMPETE: Sharon Osbourne overrasket på den røde løperen. Vis mer Vis mer

Tatt på fersken

Sharon fant ut av ektemannens affære med frisøren da Ozzy sendte henne en e-post som åpenbart skulle til en annen kvinne.

- Vi satt og så på TV, Ozzy på den ene sofaen og jeg på den andre, også sender han meg en e-post. Jeg spurte: «hvorfor sender du meg denne teite e-posten?», og Ozzy fortalte at han ikke hadde sendt meg noe. Så tar jeg tak i telefonen hans og viser ham. Og selvsagt skulle mailen til en av damene hans, sier hun.

Parets datter, Kelly Osbourne (32), ble også rasende da hun fikk høre om farens sidesprang. Hun gikk til og med så langt at hun delte telefonnummeret til Ozzys elskerinne på Twitter.

Saken fortsetter under bildet.

ELSKERINNEN: Ozzy Osbourne skal blant annet ha hatt en affære med den Los Angeles-baserte frisøren Michelle Pugh. Foto: NTB scanpix
ELSKERINNEN: Ozzy Osbourne skal blant annet ha hatt en affære med den Los Angeles-baserte frisøren Michelle Pugh. Foto: NTB scanpix Vis mer

Skyldte på ensomheten

Til tross for utroskapsskandalen, valgte Sharon å gi ektemannen en ny sjanse. Kort tid etter sto den aldrende rockeren frem som sex-avhengig.

- Ozzy Osbourne har de siste seks årene slitt med sex-avhengighet. Han ønsker å beklage seg overfor alle kvinnene han har hatt seksuelle forhold med. Etter at forholdet til Ms. Pugh ble avslørt, har Ozzy vært under intens behandling, avslørte artistens talsperson den gang til People.

Etter en stund trakk Ozzy tilbake uttalelsen og begrunnet all utroskapen med at han er rockestjerne og at han i tillegg ofte føler seg ensom.

- Sharon er en arbeidsnarkoman, og det er fantastisk. Men hva skal jeg gjøre hvis hun kommer hjem fra «X Factor» og vil gå rett i seng? Da blir jeg sittende med tommelen i rumpa og vente på henne. Det er når menn er alene de ender opp med å gjøre dumme ting, sa han.

I mai i år fornyet de ekteskapsløftene, omtrent et år etter at Sharon kastet ektemannen ut av huset.

Saken fortsetter nedenfor.

LANGVARIG EKTESKAP: Sharon og Ozzy Osbourne har vært gift siden 1982. Her avbildet året før bryllupet. Foto: NTB scanpix
LANGVARIG EKTESKAP: Sharon og Ozzy Osbourne har vært gift siden 1982. Her avbildet året før bryllupet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Trøblete forhold

Ozzy og Sharon møttes på 1970-tallet, på samme tid som Osbourne ble en stor stjerne gjennom bandet Black Sabbath.

Sharon på sin side har de siste årene gjort det stort som programleder i «The Talk» og som en av dommerne i den britiske utgaven av «X Factor».

Paret giftet seg 4. juli 1982 og fikk tre barn - Aimee (32), Kelly (31) og Jack (30). Familien, utenom førstnevnte, gjorde suksess i realityserien «The Osbournes» fra 2002 til 2005.

I 2013 gikk det også rykter om at paret skulle skilles, og det skal da ha vært Ozzys rusmisbruk som var årsaken. Siden den gangen skal han derimot ha vært til avvenning.

BERØMT FAMILIE: På starten av 2000-tallet gjorde Kelly (t.v), Ozzy, Sharon og Jack stor suksess med reality-serien «The Osbournes». Her delte de gledelig fra sine mange opp- og nedturer. Foto: NTB scanpix.
BERØMT FAMILIE: På starten av 2000-tallet gjorde Kelly (t.v), Ozzy, Sharon og Jack stor suksess med reality-serien «The Osbournes». Her delte de gledelig fra sine mange opp- og nedturer. Foto: NTB scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: - Hun tok kokain foran barna sine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer