Ozzy var ikke imponert over konas nakenbilde

Da Sharon Osbourne tok en «Kim Kardashian» var det ingen støtte å få fra ektemannen.

 Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Onsdag fulgte Sharon Osbourne (63) i fotsporene til Kim Kardashian (35) da hun valgte å dele et «nakenselfie» av seg selv på Instagram.

Realitystjernen, som er gift med rockeren Ozzy Osbourne (67), hadde på lik linje med Kim sladdet sine edle deler mens hun poserte kliss naken foran et speil.

@kimkardashian you inspired me! #liberated #thetalk

Et bilde publisert av Sharon Osbourne (@sharonosbourne)

- Kim Kardashian du inspirerer meg, skrev hun under bildet som i skrivende stund har fått 22.000 likes og over 3.000 kommentarer.

 

Under torsdagens program av TV-programmet  «The Talk», hvor Sharon er en av programlederne, avslørte hun at mens mange menn trygler kjæresten sin om å få tilsendt nakenbilder, så var ektemannen langt fra imponert over stuntet.

- Gode Gud. Jeg sendte bildet til Ozzy, og la meg fortelle deg hva han svarte. Mannen min sa... «Hvorfor sender du meg nakenbilder av deg selv? Jeg vet hvordan du ser ut uten klær. Vi har vært gift i mange år», fortalte den britiske 63-åringen i showet, ifølge UsWeekly.com.

Sharon og Ozzy, som har tre barn sammen, giftet seg i 1982 og feirer 34 årsbryllupsdag til sommeren.

- Jeg svarte ham: «Din uromantiske tulling!» la hun til, mens kollegaene fikk seg en god latter.

When you're like I have nothing to wear LOL

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Sharons stunt skjedde to dager etter at Kim Kardashian spøkte med at hun ikke hadde noe å ha på seg, samtidig som hun postet et nakenbilde på Instagram av seg selv foran speilet med sladd over bryster og underliv.

 

Fikk god respons fra fansen

Kort tid etter kom reaksjonene, og skuespillerne Bette Midler (70) og Chloe Grace Moretz (19), samt tallkshow-verten Piers Morgan (50), var blant stjernene som kritiserte Kims nakenstunt

- Hvis Kim Kardashian vil at vi skal se en del av henne vi ikke har sett før, må hun svelge kameraet, skrev blant annet Midler.

Sharon Osbourne innrømmet at det er uvanlig å dele nakenbilder i hennes alder, men ble utfordret til å ta bildet etter at hun diskuterte Kims berømte «nakenselfie» på TV-showet «The Talk».

- Responsen jeg har fått i etterkant har vært varm og fantastisk. Nå forstår jeg hvorfor Kim gjør dette hele tiden. Det fikk meg til å føle meg bra og sterk, og alle har vært så søte, sa hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Ozzy lå med to av barnepikene