Ozzy snakker om selvmordspakten med kona

- Hvis jeg ikke kan leve livet mitt slik jeg lever nå da er det over.

Sharon Osbourne, Ozzy Osbourne Foto: REX/Broadimage/All Over Press
Sharon Osbourne, Ozzy Osbourne Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Black Sabbath»-sangeren Ozzy Osbourne (65) har vært gift med kona Sharon (61) gjennom 32 stormfulle år. Det har ikke manglet på oppturer og nedturer i forholdet, og så seint som i fjor gikk det rykter om at paret skulle separeres, etter at Ozzy hadde begynt å drikke og ta narkotika igjen. Men forholdet overlevde det også.


- Hun støtter meg, hun vet at det er en sjukdom, hun vet at det er en del av den jeg er og at det bare er jeg som kan gjøre noe med det, sier han i et intervju med Daily Mail.

Men selv om Sharon gang på gang har reddet Ozzy opp gjennom årene, har de to også en avtale om å ende hverandres liv om noen av dem blir alvorlig sjuke.

- Hvis jeg ikke kan leve livet mitt slik jeg lever nå – og da mener jeg ikke økonomisk – da er det over, sier Ozzy til The Mirror.

- Om jeg ikke kan gå på toalettet selv, og har slanger opp i rumpa og en slange ned i halsen, da har jeg sagt til Sharon at hun skal «slå av maskinen». Om jeg fikk et slag og ble lam, så vil jeg ikke leve mer. Jeg har skrevet et testament, og alt går til Sharon om jeg dør før henne, men til slutt går det til barna, sier han videre.

100 prosent for aktivt dødshjelp

VISTE ALT: Da Sharon Osbourne i 2002 fikk kreftdiagnosen insisterte hun på at behandlingen skulle være en del av programmet «The Osbournes». Samtidig havnet begge barna Jack og Kelly på avrusning. Pappa Ozzy følte på denne tiden at familien var i ferd med å rakne.  Foto: Stella Pictures
VISTE ALT: Da Sharon Osbourne i 2002 fikk kreftdiagnosen insisterte hun på at behandlingen skulle være en del av programmet «The Osbournes». Samtidig havnet begge barna Jack og Kelly på avrusning. Pappa Ozzy følte på denne tiden at familien var i ferd med å rakne. Foto: Stella Pictures Vis mer

Også hans kone har tidligere beskrevet pakten i sin biografi. Der skriver hun at de to skal dra til en sveitsisk klinikk som tilbyr dødshjelp om noen av dem rammes av demens.

- Vi er 100 prosent for aktiv dødshjelp, og er derfor blitt enige om at vi drar til en aktiv dødshjelp-leilighet i Sveits hvis en av oss får en sykdom som påvirker hjernen vår. Hvis jeg eller Ozzy noensinne får Alzheimers, så hadde det vært enden på visa, da hadde vi stukket dit, skal Sharon ha uttalt tidligere.
Sharon skal angivelig ikke ønske å oppleve det samme som hennes far Don Arden gikk gjennom, etter at han fikk fastslått sykdommen Alzheimers. Etter at Ozzy var nær å bli drept i en ulykke med en firehjuling i 2003 skal avtalen ha blitt utvidet ifølge ham.

- Uansett hva det er - bare du vet at du kommer til å dø av det - så vil vi bestemme selv når vi vil forlate alt, sa Sharon til The Sun for sju år siden, den gang ble det også hevdet at hvis den ene døde - vill den andre ta livet sitt.

LES OGSÅ: Se Sharons bisarre oppførsel på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer