DATER: Artisten Mario Cuomo skal ha fanget Kellys interesse. Foto: Instagram/Mario Cuomo og Kelly Osbourne
DATER: Artisten Mario Cuomo skal ha fanget Kellys interesse. Foto: Instagram/Mario Cuomo og Kelly OsbourneVis mer

Kelly Osbourne:

- Ozzy Osbournes datter har falt for rockestjerne

Lykken skal smile til Kelly Osbourne igjen.

(Seoghør.no): Sist måned avslørte TV-profilen Kelly Osbourne (32) at hun er åpen for å date jenter.

- Vet du hva min ærlige mening er? At alle mennesker er homofile. Man kan ikke sette kjønn på kjærligheten. Jeg er åpen for å elske hvem som helst. Det handler om personen. Jeg tror ikke det handler om seksualitet i det hele tatt, fortalte hun til PrideSourse.

Videre innrømmet rockedatteren at hun aldri har vært i et forhold med en jente før. Og nå skal hun ha falt for nok en mann, melder Page Six.

Kellys nye flamme skal være musikeren Mario Cuomo som er vokalist i bandet The Orwells.

«Kilder har fortalt oss at Osbourne og Cuomo har vært på flere dater sammen. Og sist uke møttes de til middag i hjembyen hans Chicago, mens hun promoterte sin nye bok "There Is No F - - king Secret: Letters From a Badass Bitch"», skriver nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

📷: @taylorwongphotography

A post shared by Mario Cuomo (@supamariocuomo) on

Cuomo har spilt i rockebandet The Orwells sammen med fire andre venner siden videregående. I 2012 ga de ut debutalbumet sitt, og i februar kom plata «Terrible Human Beings».

Kelly, som har datet en rekke menn og vært forlovet to ganger, har tidligere åpnet seg om at hun drømmer om sin egen familie.

- Hvis jeg får barn vil jeg definitivt oppdra dem i England. Jeg vil at de skal få en engelsk utdannelse og at de skal gå på Gateway School i Great Missenden, skolen jeg selv gikk på, har hun sagt til Daily Mail.

BLE VERDENSKJENTE: Fra 2002 til 2005 var Kelly en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og broren Jack. Foto: NTB Scanpix
BLE VERDENSKJENTE: Fra 2002 til 2005 var Kelly en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og broren Jack. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Kelly Osbourne stjal kjæresten min