DATER: Artisten Mario Cuomo skal ha fanget Kellys interesse. Foto: Instagram/Mario Cuomo og Kelly Osbourne
DATER: Artisten Mario Cuomo skal ha fanget Kellys interesse. Foto: Instagram/Mario Cuomo og Kelly OsbourneVis mer

Kelly Osbourne:

- Ozzy Osbournes datter har falt for rockestjerne

Lykken skal smile til Kelly Osbourne igjen.

(Seoghør.no): Sist måned avslørte TV-profilen Kelly Osbourne (32) at hun er åpen for å date jenter.

- Vet du hva min ærlige mening er? At alle mennesker er homofile. Man kan ikke sette kjønn på kjærligheten. Jeg er åpen for å elske hvem som helst. Det handler om personen. Jeg tror ikke det handler om seksualitet i det hele tatt, fortalte hun til PrideSourse.

Videre innrømmet rockedatteren at hun aldri har vært i et forhold med en jente før. Og nå skal hun ha falt for nok en mann, melder Page Six.

Kellys nye flamme skal være musikeren Mario Cuomo som er vokalist i bandet The Orwells.

«Kilder har fortalt oss at Osbourne og Cuomo har vært på flere dater sammen. Og sist uke møttes de til middag i hjembyen hans Chicago, mens hun promoterte sin nye bok "There Is No F - - king Secret: Letters From a Badass Bitch"», skriver nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

📷: @taylorwongphotography

A post shared by Mario Cuomo (@supamariocuomo) on

Cuomo har spilt i rockebandet The Orwells sammen med fire andre venner siden videregående. I 2012 ga de ut debutalbumet sitt, og i februar kom plata «Terrible Human Beings».

Kelly, som har datet en rekke menn og vært forlovet to ganger, har tidligere åpnet seg om at hun drømmer om sin egen familie.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Hvis jeg får barn vil jeg definitivt oppdra dem i England. Jeg vil at de skal få en engelsk utdannelse og at de skal gå på Gateway School i Great Missenden, skolen jeg selv gikk på, har hun sagt til Daily Mail.

BLE VERDENSKJENTE: Fra 2002 til 2005 var Kelly en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og broren Jack. Foto: NTB Scanpix
BLE VERDENSKJENTE: Fra 2002 til 2005 var Kelly en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og broren Jack. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Kelly Osbourne stjal kjæresten min