- Ozzy Osbourne gjemte narkotika i ovnen

Kelly Osbourne avslører hvordan hennes rocke-pappa klarte å skjule misbruket for familien.

UVANLIG FAMILIEFORHOLD: Ozzy Osbourne har innrømmet at han stort sett var ruset under alle episodene av The Osbournes som ble sent på TV fra 2002 til 2005. Her med kona Sharon og barna Jack og Kelly. Foto: Stella Pictures
UVANLIG FAMILIEFORHOLD: Ozzy Osbourne har innrømmet at han stort sett var ruset under alle episodene av The Osbournes som ble sent på TV fra 2002 til 2005. Her med kona Sharon og barna Jack og Kelly. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ekteparet Ozzy (66) og Sharon Osbourne (66) delte i mange år sine opp- og nedturer med TV-seerne i den kontroversielle realityserien «The Osbournes».

I fire år fulgte kameraene duoens stormfulle ekteskap og deres elleville påfunn sammen med sine to yngste barn Kelly (30) og Jack (29).

Eldstedatteren Amiee (31) ville ikke være med på TV-galskapen - som nesten holdt på å ta knekken på familien.

«Black Sabbath»-vokalisten slet i en årrekke med store rusproblemer, og i 2013 hadde han et tilbakefall - etter å ha holdt seg rusfri i syv år.

TURBULENT EKTESKAP: Sharon og Ozzy Osbourne har vært gift i 33 år, men det har vært langt fra et knirkefritt forhold. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
TURBULENT EKTESKAP: Sharon og Ozzy Osbourne har vært gift i 33 år, men det har vært langt fra et knirkefritt forhold. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

Nå avslører Kelly Osbourne at faren klarte å skjule misbruket for resten av familien ved å oppbevare narkotikaen på kjøkkenet.

Da rockedatteren nylig fikk spørsmål om hun kunne tenke seg å lage en kokebok sammen med moren Sharon, svarte hun nemlig følgende:

- Overhodet ikke! Det er en grunn til at pappa gjemte dopet i ovnen. Ingen av oss kan lage mat, sa hun, ifølge Contactmusic.com.

Barna fikk også rusproblemer

Til tross for en utradisjonell oppvekst har Kelly alltid hatt et godt forhold til sin mor.

- Vi har alltid vært nærme hverandre. Mamma har alltid vært min beste venn, og det jeg liker aller best å gjøre med henne, er å ligge i pyjamas i senga og se film, fortalte hun.

Ozzy har aldri lagt skjul på at han har levd et utagerende rockeliv, og ting ble raskt verre da også barna Kelly og Jack fikk store rusproblemer, mens kona Sharon kjempet mot tarmkreft.

- Kona mi lå til sengs i ni måneder med kreft og barna mine var på avvenningsklinikk. Jeg holdt på å dø. Jeg ønsket bare å få rock’n’roll-livet tilbake, har han tidligere fortalt.

I dag går det heldigvis mye bedre med TV-familien.

Mens Ozzy reiser rundt i verden og holder konserter, er Sharon programleder i TV-programmet «The Talk». Både Kelly og Jack har blitt rusfrie, og Jack har også giftet seg og blitt far.

- Det har tatt tid å få ting på rett kjøl, men det er bra at Sharon har fått en karriere ut av det, har Ozzy tidligere uttalt.

LES OGSÅ: Kelly Osbourne har kreftgenet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer