PRØVER PÅ NYTT: Ozzy og Sharon Osbourne avslørte i mai at de gikk fra hverandre etter rockeren ble tatt i å ha vært utro. Nå er paret imidlertid fikset opp i problemene. Foto: Broadimage
PRØVER PÅ NYTT: Ozzy og Sharon Osbourne avslørte i mai at de gikk fra hverandre etter rockeren ble tatt i å ha vært utro. Nå er paret imidlertid fikset opp i problemene. Foto: BroadimageVis mer

Ozzy Osbourne behandles for sexavhengighet

Rockestjernen går hardt til verks for å redde ekteskapet, etter han en rekke ganger har vært utro mot kona Sharon.

SEOGHØR.NO: I starten av mai kom den sjokkerende nyheten om at rockeren Ozzy Osbourne (67) og kona Sharon (63) valgte å gå hver til sitt etter 33 år som ektepar. 

Årsaken var at Ozzy gjentatte ganger hadde vært utro, sist med den 22 år yngre frisøren Michelle Pugh

For et par uker siden begynte ryktene å svirre rundt om duoen hadde funnet tilbake til hverandre, og nylig bekreftet Ozzy at ryktene stemte. 

Nå avslører Ozzys talsmann overfør nettstedet People.com hvorfor Black Sabbath-stjernen flere ganger har hatt sidesprang.

- Ozzy Osbourne har de siste seks årene slitt med sexavhengighet, sier representanten til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

TILGIR UTROSKAP: Sharon Osbourne har nok en gang valgt å gi ektemannen Ozzy en ny sjanse.  Foto: Pa Photos
TILGIR UTROSKAP: Sharon Osbourne har nok en gang valgt å gi ektemannen Ozzy en ny sjanse. Foto: Pa Photos Vis mer

Den Los Angeles-baserte frisøren Michelle Pugh tror imidlertid ikke på at 67-åringen er sexavhengig, og forteller til nettstedet at de kjente hverandre i over ett år før han la an på henne.

- Forholdet mellom oss føltes som gammeldags romantikk. Jeg elsket det. Når jeg sier at han ga meg mitt livs største kjærlighet, mener jeg det, sier frisøren. 

Ozzys talsmann beklager seg imidlertid på hans vegne for at hun la mer i deres «forhold» enn Ozzy selv. 

- Han ønsker å beklage seg overfor alle kvinnene han har hatt seksuelle forhold med. Etter hans forhold med Ms. Pugh ble avslørt, har Ozzy vært under intens behandling, sier talsmannen videre. 

Saken fortsetter under bildet.

UTRO MED 22 ÅR YNGRE KVINNE: Det var etter Sharon fant ut at ektemannen hadde vært utro med frisøren Michelle Pugh (avbildet) hun ønsket å gå fra Ozzy.  Foto: Broadimage
UTRO MED 22 ÅR YNGRE KVINNE: Det var etter Sharon fant ut at ektemannen hadde vært utro med frisøren Michelle Pugh (avbildet) hun ønsket å gå fra Ozzy. Foto: Broadimage Vis mer

Edru i tre år

Kun et par måneder for Ozzy og Sharon slapp bomben om at de hadde trøbbel i ekteskapet, avslørte hun at ektemannen hadde vært utro med to av parets fire barnepiker.

Den gangen tilga hun rockeren fordi han skal ha vært ruset.

«The Osbournes»-stjernen har derfor holdt seg edru de siste tre årene, men har innrømmet at den nye livsstilen ikke gjør ham spesielt lykkelig. 

- Jeg er kommet til et merkelig sted med dette. Jeg er egentlig ikke glad over å være edru, men jeg ønsker ikke å være full heller. Noen fortalte meg at de følte det på akkurat samme måte da de også hadde vært edru i tre år, fortalte han nylig, ifølge Contactmusic.com.

Ozzy og Sharon møttes på 1970-tallet. Hun ble senere hans manager, og har de siste årene gjort det stort som programleder i «The Talk». Paret giftet seg 4. juli 1982 og fikk tre barn - Aimee (32), Kelly (31) og Jack (30).

BERØMT FAMILIE: Osbourne-familien har opplevd store opp- og nedturer, men de har bevart et nært forhold. Her er Kelly, Ozzy, Sharon og Jack Osbourne sammen på The Pride of Britain Awards i London høsten 2015 Foto: Xposure
BERØMT FAMILIE: Osbourne-familien har opplevd store opp- og nedturer, men de har bevart et nært forhold. Her er Kelly, Ozzy, Sharon og Jack Osbourne sammen på The Pride of Britain Awards i London høsten 2015 Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: - Hunden min oppdaget brystkreften