Ozzy Osbourne: - Man lærer av sine feil

Ozzy Osbourne bekrefter at kona har tatt ham tilbake etter utroskapsskandalen i vår.

PRØVER IGJEN: Ozzy og Sharon møttes på 1970-tallet, på samme tid som Osbourne ble en stor stjerne gjennom bandet Black Sabbath. Sharon ble senere manageren hans, og har de siste årene gjort det stort som programleder i «The Talk». Paret giftet seg 4. juli 1982 og har tre barn sammen. Foto: Pa Photos
PRØVER IGJEN: Ozzy og Sharon møttes på 1970-tallet, på samme tid som Osbourne ble en stor stjerne gjennom bandet Black Sabbath. Sharon ble senere manageren hans, og har de siste årene gjort det stort som programleder i «The Talk». Paret giftet seg 4. juli 1982 og har tre barn sammen. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mai kom nyheten om at det profilerte ekteparet Ozzy (67) og Sharon Osbourne (63) skulle skilles etter 33 års ekteskap.

Årsaken bak bruddet skal være at «Black Sabbath»-rockeren var utro med en 22 år yngre frisør.

Sharon skal ha funnet ut av affæren da hun gikk gjennom Ozzys e-poster, og ble knust over oppdagelsen.

Parets datter, Kelly Osbourne (31), ble også rasende da hun fikk høre om sidespranget.

Hun gikk så langt som å dele telefonnummeret til farens elskerinne på Twitter.

Men så, for to uker siden, avslørte en familievenn til UsWeekly at duoen har funnet tilbake til hverandre.

- De har forelsket seg på nytt, sa kilden, og la samtidig til at det var flere runder med parterapi som reddet forholdet.

Nå bekrefter Ozzy Osbourne selv at skilsmissen er avlyst.

- Vi er gift. Alt er bra, fortalte den legendariske artisten til «Good Morning America» mandag, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

INNE I VARMEN: Sharon har valgt å gi ektemannen en ny sjanse. Foto: Ap
INNE I VARMEN: Sharon har valgt å gi ektemannen en ny sjanse. Foto: Ap Vis mer

Ozzy får støtte av sønnen

«Paranoid»-sangeren innrømmer derimot at det å leve sammen to mennesker i mange år byr på utfordringer.

- Jeg har lyst til å finne den personen som fant opp setningen «Vi levde lykkelige sammen resten av livet» og stikke ham i øyet med en brent pinne.

- Det var bare en stein i veien. Noen dager er gode, noen dager er forferdelige og noen dager driver man fra hverandre for en periode. Men man setter seg opp igjen på hesten. Vi er sammen igjen. Man lærer av sine feil, fortsatte Ozzy.

Ozzy og Sharons sønn, Jack Osbourne (30), som har døtrene Pearl (4) og Andy (1) med kona Lisa, var også i studio og støttet sin far i at ekteskap kan være tøft.

- Jeg en gift mann selv og kan bekrefte at ekteskap ikke fungerer slik: «Hei, vi er gift, så nå er alt bra». Jeg mener, slik er bare livet.

Saken fortsetter under bildet.

TURBULENT EKTESKAP: Ozzy og Sharon Osbourne delte i mange år sine opp- og nedturer med TV-seerne i den kontroversielle realityserien «The Osbournes». Her sammen med de to yngste barna Kelly og Jack på en premiere i fjor. Foto: Rex Features
TURBULENT EKTESKAP: Ozzy og Sharon Osbourne delte i mange år sine opp- og nedturer med TV-seerne i den kontroversielle realityserien «The Osbournes». Her sammen med de to yngste barna Kelly og Jack på en premiere i fjor. Foto: Rex Features Vis mer

Ozzy, som tidligere har vært utro med to av familiens barnepiker, har nå holdt seg edru i over tre år, men innrømmer han at det ikke gjør ham spesielt lykkelig.

- Jeg er kommet til et merkelig sted med dette. Jeg er egentlig ikke glad over å være edru, men jeg ønsker ikke å være full heller. Noen fortalte meg at de følte det på akkurat samme måte da de også hadde vært edru i tre år, fortalte han nylig, ifølge nettstedet.

67-åringen angrer heller ikke på sin ville fortid med fest og rusmisbruk.

- Nei, det var skjebnen min. Jeg er heldig nok som så alle feilene underveis og gjorde noe med det.

I 2013 gikk det også rykter om at Sharon og Ozzy skulle skilles på grunn av hans rusmisbruk. Den gang sjekket han inn til avvenning og i dag skal han altså være edru.

LES OGSÅ: Sharon Osbourne ber døtrene date jenter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer