- Ozzy lå med to av barnepikene

Men Black Sabbath-stjernen kunne ikke klandres for utroskapen, ifølge kona Sharon.

FREKKE SIDESPRANG: Sharon Osbourne, som har vært gift med rockeikonet Ozzy Osbourne siden 1982, avslører at ektemannen havnet til sengs med flere av familiens barnepiker. Her er de to ute på middag i Hollywood i september 2015. Foto:  INFPhoto.com/ Splash News
FREKKE SIDESPRANG: Sharon Osbourne, som har vært gift med rockeikonet Ozzy Osbourne siden 1982, avslører at ektemannen havnet til sengs med flere av familiens barnepiker. Her er de to ute på middag i Hollywood i september 2015. Foto: INFPhoto.com/ Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Osbourne-familiens utsvevende og noe eksentriske liv er blitt godt dokumentert i MTV-serien «The Osbournes», som rullet over TV-skjermene fra 2002 til 2005.

Nylig avslørte imidlertid Sharon Osbourne (63) en pikant detalj som kanskje ikke så mange har fått med seg tidligere.

Sharon, som har barna Jack (30), Kelly (31) og Aimee (32) med rockestjernen Ozzy Osbourne (67), røpet at ektemannen havnet til sengs med flere av familiens barnepiker.

- Man kan ikke la én barnepike jobbe syv dager i uken, så vi hadde fire barnepiker ansatt som jobbet på skift.

Saken fortsetter under bildene.

FAMILIELIV: Sharon og Ozzy Osbourne giftet seg på Maui, Hawaii sommeren 1982. På bildet til høyre er paret med døtrene Aimee og Kelly (t.h) i Palm Springs i desember 1984, et års tid før sønnen Jack kom til verden. Foto: Neal Preston, Corbis/ NTB Scanpix
FAMILIELIV: Sharon og Ozzy Osbourne giftet seg på Maui, Hawaii sommeren 1982. På bildet til høyre er paret med døtrene Aimee og Kelly (t.h) i Palm Springs i desember 1984, et års tid før sønnen Jack kom til verden. Foto: Neal Preston, Corbis/ NTB Scanpix Vis mer

- De ble min tilværelses svorne fiender. Alle sammen ville bli kjendiser og tørstet etter penger. Jeg tok to av dem på fersken i senga med Ozzy på ulike tidspunkter, forteller Sharon på talkshowet «The Talk» ifølge Mirror.

Hun har vært en av showets programledere siden oppstarten i 2010. TV-stjernen, som har gjort suksess som manager for både ektemannen og andre artister, hadde også en svært hektisk timeplan mens barna vokste opp:

- Vi pleide å ha fire barnepiker siden jeg hadde tre barn. Jeg jobbet fem dager i uken og reiste mye, minnes Sharon Osbourne.

Saken fortsetter under bildet.

BERØMT FAMILIE: Osbourne-familien har opplevd store opp- og nedturer, men de har bevart et nært forhold. Her er Kelly, Ozzy, Sharon og Jack Osbourne sammen på The Pride of Britain Awards i London høsten 2015. Foto: Pa Photos
BERØMT FAMILIE: Osbourne-familien har opplevd store opp- og nedturer, men de har bevart et nært forhold. Her er Kelly, Ozzy, Sharon og Jack Osbourne sammen på The Pride of Britain Awards i London høsten 2015. Foto: Pa Photos Vis mer

Klandrer ikke ektemannen

«X Factor»- og «America's Got Talent»-dommeren klandrer imidlertid ikke Black Sabbath-frontfiguren for utroskapen. Ettersom Ozzy Osbourne hadde store rus- og alkoholproblemer, mener kona hans at han ikke visste hva han drev med.

- Han var ikke riktig i hodet. Han kalte meg hans første kone, han blandet dem med meg, han visste ikke bedre! understreker Sharon overfor «The Talk»-kollega Sara Gilbert.

Til slutt fant Sharon Osbourne en måte å håndtere ektemannens sidesprang på. Hun ansatte en mannlig barnevakt, skriver Mirror.

- Det endte med at jeg ansatte en barnevakt som kalte seg Big Dave, sier «The Talk»-programlederen spøkefullt.

Saken fortsetter under bildet.

VILLSTYRING: Ozzy Osbourne er kjent for å være relativt grenseløs både på scenen og ellers, særlig i forhold til rusmidler. Her er han og Black Sabbath-gitarist Tony Iommi på scenen under Live Aid i Philadelphia i juli 1985. Foto: Ap
VILLSTYRING: Ozzy Osbourne er kjent for å være relativt grenseløs både på scenen og ellers, særlig i forhold til rusmidler. Her er han og Black Sabbath-gitarist Tony Iommi på scenen under Live Aid i Philadelphia i juli 1985. Foto: Ap Vis mer

Brudd og barnepiker

Selv om 63-åringen kanskje kan le av det hele i dag, kan Sharon trøste seg med at hun ikke er alene om å havne i et barnepike-trekantdrama.

Da artistparet og trebarnsforeldrene Gwen Stefani (46) og Gavin Rossdale (50) brøt med hverandre etter 20 år sammen i 2015, skal årsaken ha vært at Rossdale hadde et hemmelig forhold til barnepiken Mindy Mann.

Stefani skal ha kommet over avslørende teksmeldinger mellom Rossdale og barnepiken, inkludert nakenbilder av Mann og planer de hadde om å møtes for sex, på familiens Ipad.

Saken fortsetter under bildene.

BLE BRUDD: Gwen Stefani har funnet lykken med countryartist Blake Shelton (t.v) etter skilsmissen fra Gavin Rossdale. På bildet til høyre er Rossdale avbildet med eldstesønnene Zuma og Kingston, og den mye omtalte barnepiken Mindy Mann høsten 2015.  Foto: DPA/ Broadimage/ NTB Scanpix
BLE BRUDD: Gwen Stefani har funnet lykken med countryartist Blake Shelton (t.v) etter skilsmissen fra Gavin Rossdale. På bildet til høyre er Rossdale avbildet med eldstesønnene Zuma og Kingston, og den mye omtalte barnepiken Mindy Mann høsten 2015. Foto: DPA/ Broadimage/ NTB Scanpix Vis mer

Også da Hollywood-paret Jennifer Garner (43) og Ben Affleck (43) avsluttet forholdet like etter sin 10-års bryllupsdag, gikk det rykter om at «Argo»-stjernen hadde vært utro med barnepiken. Affleck avviste utroskapsryktene på det sterkeste:

- Det er en søppelhistorie, og det er blank løgn. Det skulle ikke ha vært lov til å gjemme seg bak slike historier, som ødelegger familier som går gjennom en tung tid, uttalte trebarnsfaren i juli 2015.

Sammen i tykt og tynt

Sharon og Ozzy Osbourne møttes da hun jobbet for faren sin, Black Sabbath-manageren Don Arden. Etterhvert begynte de å date, og i 1982 giftet paret seg. På tross av en rekke opp- og nedturer i familien holder de to fortsatt sammen.

I 2013 hadde Ozzy et tilbakefall etter flere år som rusfri, og den gang var ekteskapet på gyngende grunn. Etter at rockeren hadde vært tre måneder på vannvogna, bedret heldigvis forholdet seg.

- Jeg visste at han drakk av og til, men ikke i hvor stor grad. Og jeg visste ikke at han misbrukte reseptbelagte medisiner. Jeg er helt knust akkurat nå. Dette er en sykdom som ikke bare rammer en person, men hele familien. Det rammer alle som er glad i ham, fortalte Sharon på «The Talk» i april 2013.

Den gang understreket hun imidlertid at ekteskapet hadde vært igjennom vanskeligere ting tidligere, og at hun ikke ønsket å skilles fra Ozzy, som hun har støttet i tykt og tynt:

- Vi skal komme oss gjennom dette også. Hvis ikke må ektemannen min fraktes til sykehuset for å få foten min fjernet fra rumpa, la hun bestemt til.

FORTSATT GIFT: Sharon og Ozzy Osbourne har klart seg igjennom utroskap, sykdom og rusproblemer. På «Total Recall»-premieren i Hollywood i 2012 klinte det britiske stjerneparet til foran fotografene.  Foto: © Â RD / Hebert /Retna Ltd./Corbis
FORTSATT GIFT: Sharon og Ozzy Osbourne har klart seg igjennom utroskap, sykdom og rusproblemer. På «Total Recall»-premieren i Hollywood i 2012 klinte det britiske stjerneparet til foran fotografene. Foto: © Â RD / Hebert /Retna Ltd./Corbis Vis mer

LES OGSÅ: Slik får de avstandsforholdet til å fungere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer