Øystein fikk Justerprisen

Fra nå av er Øystein Sunde et klenodium.

VANT: - Dette er en stor ære, jublet Øystein Sunde da han i dag mottok Justerprisen 2007 fra komitémedlem Arne Christiansen. Foto: SCANPIX
VANT: - Dette er en stor ære, jublet Øystein Sunde da han i dag mottok Justerprisen 2007 fra komitémedlem Arne Christiansen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SNURR FILM: Denne prisen er kjekk å ha!


SEHER.NO: - Du skal få slippe å høre disse tre ordene: Legendarisk, ikon og magisk. Nå er du faktisk oppgradert til et klenodium!

Dette var det en strålende opplagt revykonge Dag Frøland som erklærte da gitarkamerat Øystein Stunde mottok Justerprisen 2007 på Theaterkjeller'n i Oslo i dag.


- Og nå er du også "Hele Norges Øystein!", fortalte Frøland videre, til stor applaus fra både "Vazelina Bilopphøggers"-stjernen Eldar Vågan og skuespillerne Simon Ankjær Andersen og Sidsel Ryen.


LES OGSÅ: Märtha tar prisen


Men da Seher.no spurte Sunde om hvordan det føltes å nå være et klenodium, var svaret klart:


- Det høres ut som om jeg er et rustent møbel som står på loftet, smilte multitalentet som har underholdt hele Norge i over 40 år.


Tidligere har store navn som Mari Maurstad, Arve Opsahl, Brit Elisabeth Haagensli og Tor Erik Gunstrøm vunnet Leif Justers revypris, som hvert år går til kjente og kjære revyskuespillere.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer