Rihanna overrasket med dyp kløft:

- Øynene mine er HER oppe!

Sangstjernen viste mye hud på den røde løperen.

VISTE KLØFT: Rihanna overlot ikke så mye til fantasien i den røde kjolen hun var iført på London-premieren på «Valerian» mandag. Foto: NTB scanpix
VISTE KLØFT: Rihanna overlot ikke så mye til fantasien i den røde kjolen hun var iført på London-premieren på «Valerian» mandag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den verdenskjente artisten Rihanna (29) har flere ganger sjokkert fansen med sine antrekk.

Det samme gjorde hun på en blå løper mandag kveld, da hun møtte opp i en rød kjole som det nesten ikke var plass til brystene hennes i. Kjolen er fra den italienske designeren Giambattista Valli sin høst/vinter 2017-kolleksjon

Anledningen var premieren på filmen «Valerian And The City Of A Thousand Planets», som hun selv har en rolle i, sammen med supermodellen Cara Delevingne (24), ifølge news.com.

Det er tydelig at Rihanna selv er klar over at hun viste mye. I hvert fall om man skal tro hennes Instagram-profil.

"eyes up here" 💋

Et innlegg delt av badgalriri (@badgalriri)

- Øynene mine er HER oppe!, skrev hun under Instagram-innlegget og la ved en kysse-emoji.

Også Rihannas venninne og filmkollega har gjort «Work»-sangerens antrekk til et tema på sosiale medier. På sin Instagram-konto har Cara publisert en «meme», som gjør narr av reaksjonen hennes på Rihannas kløft.

Saken fortsetter nedenfor.

😂 @badgalriri

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Nyttårsantrekk vekket harme

Men dette er altså ikke første gang Rihanna skaper overskrifter med antrekkene sine. Natt til 1. januar 2016 ringte superstjernene inn det nye året med brask og bram.

Og den festglade popstjernen dro selvsagt ut på livet for å feire nyttårsaften, og dét i den amerikanske metropolen New York.

I byen som aldri sover gikk sangstjernen forbi køen på nattklubben 1 Oak, iført et pastellfarget antrekk fra motehuset Fendi, skrev VOGUE den ganh.

Den stroppeløse minikjolen viste frem Rihannas berømte former, men antrekket hennes vakte også oppsikt av en helt annen grunn.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK KRITIKK: Da Rihanna feiret nyttårsaften i New York så popstjernen riktig yndig ut i pastellfarger og store sløyfe-øredobber. Imidlertid fikk hun krass kritikk for å ha iført seg pels fra topp til tå. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
FIKK KRITIKK: Da Rihanna feiret nyttårsaften i New York så popstjernen riktig yndig ut i pastellfarger og store sløyfe-øredobber. Imidlertid fikk hun krass kritikk for å ha iført seg pels fra topp til tå. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Hele nyttårsantrekket, så nær som de glitrende pumpsene og håndvesken, bestod nemlig av blekrosa eller hvit pels.

Flere av leserne til Daily Mail, som også omtalte Rihannas antrekk, reagerte kraftig på at «Umbrella»-sangeren iførte seg pels.

- For en katastofe. Vakker jente som gjør seg «stygg» ved å legge til døde dyr. Hvor er sjelen din? Dropp pelsen! Gå foran som et godt eksempel, vær så snill, kommenterte leseren «bendyruby».

- Masse ekte pels som brukes her... Jeg trodde alle disse profilerte kjendisene var imot den grusomme pelsindustrien, påpekte en annen leser.

- Enda en dum pels-heks, mente en tredje leser.

- Rihanna er ganske enkelt knallflott

Men den kjente «Work»-sangeren sjokkerer ikke bare med antrekkene sine.

I fjor sommer koste hun seg på en eksotisk ferie i Vestindia, nærmere bestemt på Turks- og Caicosøyene, sammen med bestevenninnen Melissa Forde.

Ifølge Daily Mail var ferien ment som et avbrekk i Rihannas syv måneder lange, verdensomspennende ANTI-turné.

Men stjernen hvilte tilsynelatende ikke bare på palmebladene og nippet til paraplydrinker. På Instagram-kontoen sin publiserte Forde, som driver som fotograf, en rekke flotte bilder av Rihanna - i forskjellige sommerantrekk.

Saken fortsetter nedenfor.

Et innlegg delt av @mdollas11

#MTFphotography

Et innlegg delt av @mdollas11

Og popstjernen så virkelig ut som en profesjonell modell på fotografiene, som både Daily Mail og The Sun omtalte. En rekke av Daily Mails lesere lot seg begeistre av de freshe feriebildene av Rihanna, og skrøt den vakre sangeren opp i skyene.

- Hun er smellvakker og helt naturlig og har riktig fasong. Perfekt! skrev en bruker kalt «michael».

- Åh, Rihanna, hva hadde jeg ikke gjort for å ha dine gener? spurte en leser som kalte seg «emilia».

- Rihanna er knallflott. Det er et faktum, mente en leser som kalte seg «Becky Dee».

LES OGSÅ: Avslører babyens åtte navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer