- Øyeblikket du innser at du faktisk er blitt din mor

Demi Moore og datteren Rumer Willis ser ut som tvillingsøstre.

STRÅLER: Rumer Willis (26) er en god blanding av sin mor Demi Moore og far Bruce Willis. Foto: Broadimage
STRÅLER: Rumer Willis (26) er en god blanding av sin mor Demi Moore og far Bruce Willis. Foto: Broadimage Vis mer

SEOGHØR.NO: At Hollywood-stjernen Demi Moore (52) og datteren Rumer Willis (26) ligner er ikke noe nytt, men da Rumer tirsdag denne uken delte et bilde på sosiale medier av seg selv og sin mor, var det flere som sperret opp øynene.

Hadde man ikke visst bedre, kunne man tatt de to for å være tvillinger.

«Øyeblikket du innser at du faktisk er blitt din mor. #Twinning #imnotmad», skriver Rumer til bildet.

That moment when you realize you actually are becoming your mother #twinning #imnotmad

Et bilde publisert av Rumer Willis (@ruelarue)

Trodde bildet var manipulert

Mor og datter er ikledd samme mørkeblå buksedress og sorte briller, og deres karakteristiske lange løkker ligger utslått over skuldrene.

«Jeg trodde først det var en sånn fotoeffekt-greie! Dere ser fantastiske ut begge to», skriver én som kaller seg AudreyBlanche18 i kommentarfeltet på Instagram.

DEN GANG DA: Demi Moore og Rumer Willis fotografert på det glade 90-tall. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Demi Moore og Rumer Willis fotografert på det glade 90-tall. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Danset seg til topps

I midten av mai vant Rumer Willis den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», «Dancing With The Stars», sammen med dansepartner Valentin Chmerkovskiy (29).

Da finalen ble avholdt i Los Angeles var både mamma Demi, pappa Bruce Willis (60) og søstrene Tallulah (21) og Scout (23) i salen. Demi Moore og Bruce Willis var gift i perioden 1987 til 2000.

FAMILIEIDYLL: Både mamma Demi og pappa Bruce var til stede i salen da Rumer Willis og dansepartner Valentin Chmerkovskiy stakk av med seieren i den 20. utgaven av «Dancing With The Stars» mandag forrife uke. Også Rumers søstre Tallulah og Scout var stolte gratulanter. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEIDYLL: Både mamma Demi og pappa Bruce var til stede i salen da Rumer Willis og dansepartner Valentin Chmerkovskiy stakk av med seieren i den 20. utgaven av «Dancing With The Stars» mandag forrife uke. Også Rumers søstre Tallulah og Scout var stolte gratulanter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge DailyMail har Rumer avslørt at mamma Demi har engasjert seg kraftig i hennes deltakelse i det populære danseshowet:

- Jeg mener dette på best mulig måte: hun er blitt verdens beste danse-mamma!

Nettstedet skriver at Demi har nemlig hatt en finger med i spillet både hva gjelder datterens sexy danseantrekk, sminke og danserutiner.

LES OGSÅ: Dette beviser at familiefeiden er over