Laura Prepon og Ben Foster:

- Overveldet av takknemlighet

Stjerneparet ble foreldre for andre gang.

TRE BLE FIRE: Laura Prepon og Ben Foster har fått en liten sønn. Foto: NTB Scanpix
TRE BLE FIRE: Laura Prepon og Ben Foster har fått en liten sønn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sommeren 2016 ble det kjent at Laura Prepon (39), kjent fra «That '70s Show» og «Orange Is the New Black», hadde begynt å date «X-Men»-stjernen Ben Foster (39).

Etter at romansen ble offentliggjort gikk det slag i slag for de to skuespillerne. I oktober samme året forlovet de seg. Ti måneder senere ble de foreldre for første gang, og i juni 2018 ga de hverandre sine ja.

Men lykken var fremdeles ikke komplett for duoen.

I høst kom nemlig den hyggelige nyheten om at datteren Ella (2 1/2) skulle bli storesøster.

- Vi er så glade over å kunne annonsere at familien vår vokser. Livet er vakkert, skrev Prepon som tekst til dette bildet hvor hun viste frem sin voksende mage:

Onsdag avslører tv-stjernen at babyen har kommet til verden. Ifølge People er den nyfødte en liten gutt.

- Velkommen hjem vår lille bunt med kjærlighet. Overveldet av takknemlighet, skriver Prepon på Instagram sammen med et bilde hvor hun kysser hånden til sin nyfødte sønn.

I fjor åpnet Lauren opp om hvordan hun sjonglerer arbeidslivet med morsrollen. 39-åringen måtte nemlig raskt tilbake på settet etter fødselen av datteren.

- Ben og jeg er flinke til å fordele det slik at hvis jeg jobber, så er han hjemme og omvendt. Men jeg kjenner på skyldfølelse. Jeg har snakket med mange andre kvinner om hvordan de gjør det, og de har sagt at det egentlig ikke er noen løsning. Man må bare gjøre det, delte hun, ifølge People.

Før Ben Foster traff Prepon var han sammen med den 14 år eldre «House of Cards»-stjernen Robin Wright (53), som er eks-kona til Sean Penn (59). Paret var kjærester i tre år, og rakk også å forlove seg før de brøt med hverandre sommeren 2015.

Spesiell start på karrieren

Lauren Prepon har gjort stor suksess i den populære Netflix-serien «Orange is the New Black». I serien spiller hun rollen som Alex Vause, som er innsatt i kvinnefengselet FCI Danbury.

Men før Prepon startet karrieren som skuespiller, var hun modell i en periode. Hun har tidligere fortalt at hun bare var 15 år da hun flyttet til Europa alene.

- Jeg bodde i Milano i ett år før jeg flyttet til London, Paris og Brasil. Det jeg ikke visste var at jeg faktisk bodde på et bordell i London, har hun avslørt, ifølge Contact Music.com.

- Jeg trodde bare det var mange pene jenter der. Så innså jeg at hvert rom hadde et tema, og at de kunne leies for en uke eller en time av gangen. Da tenkte jeg: «Ok. Dette er ganske interessant».

FAMILIE: Kristin og Dennis lettet på sløret om videre familieplaner. Reporter: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Gifteplaner skaper splid i familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer