- Overvekten er en slags beskyttelse

Charter-Hilde tror grunnen til at hun ikke går ned i vekt er fordi hun fortrenger vonde følelser.

RADARPAR: Hilde Skovdahl og Svein Østvik er to av de mest kjente karakterene fra realityserien «Charterfeber» på TV3. Hilde har vært med i syv av åtte sesonger. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
RADARPAR: Hilde Skovdahl og Svein Østvik er to av de mest kjente karakterene fra realityserien «Charterfeber» på TV3. Hilde har vært med i syv av åtte sesonger. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den blide og sprudlende TV-stjernen Hilde Skovdahl (44), kjent fra «Charterfeber», har tidligere sagt at frodige damer skal være stolte av seg selv – og gjort dette til en kampsak.

I juni tok hun et oppgjør med kroppsfokuset og stilte opp splitter naken i Se og Hør på et bilde helt likt motivet av supermodellen Kate Moss (39).

- Kroppsidealet blant unge jenter i dag er en perfekt trent kropp. Det er et ideal langt unna hvordan de fleste av oss ser ut. Har man slike forbilder, skaper det komplekser, angst, og dårlig selvtillit. Dette må vi kjempe imot, fortalte hun til Se og Hør.

I et intervju med VG sier Skovdahl at hun i dag er venn med sin egen kropp, og på spørsmål om hvorfor hun ikke går ned i vekt, svarer hun følgende:
 
- Overvekten er en slags beskyttelse, eller du kan si at jeg fortrenger vonde følelser. Det er nok grunnen til at jeg ikke går ned i vekt. Jeg klarer ikke å gå til bunns i ting, og skyver dem heller bort og så lever jeg videre. Det funker jo, jeg er jo glad i kroppen min og har i voksen alder aldri sett på den som et problem, forteller hun til avisa.LES OGSÅ: - Aldri mer «Charterfeber»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer