Lady Gagas hundepasser:

Overvåkningsvideo viser skuddramaet

Popartistens hundepasser ble skutt onsdag ettermiddag.

Hundepasseren til Lady Gaga gikk på luftetur 24. februar og ble skutt av to ranere. To av hundene ble stjålet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ettermiddag kom den grusomme nyheten om at popstjerne Lady Gagas (34) hundepasser, Ryan Fischer, hadde blitt skutt. Det skjedde da han som vanlig var ute på en luftetur med hundene Koji, Miss Asia og Gustavo i Hollywood onsdag kveld.

Under lufteturen ble han angrepet av to personer som skjøt ham fire ganger i brystet. Deretter la de på sprang, og forsvant. De mistenkte gjerningsmennene kidnappet også to av stjernens hunder, Koji og Gustavo.

Nå etterforsker politiet en overvåkningsvideo som viser det dramatiske skudd-dramaet, ifølge CNN.

  • Se videoen øverst i saken! Vi advarer mot sterke inntrykk.

Overvåkningsvideo

Saken ble kjent kort tid senere, både i USA og internasjonalt, og politiet i Los Angeles var raskt på ballen. Nå har de altså fått tak i en overvåkningsvideo fra et nærliggende hus, som viser angrepet.

I bilen kan man se hvordan bilen stopper på gata der Fischer går, før to menn går ut av bilen.

Deretter kan man høre hundepasseren skrike «Nei, nei!» før den ene gjerningsmannen holder fast i ham, mens den andre sikter det som tilsynelatende skal være en pistol mot ham og avfyrer skudd.

Deretter springer de tilbake til bilen og forsvinner fra plassen. Da kan man høre hundepasseren si «Herregud, herregud, hjelp meg», ifølge CNN.

- FULLSTENDIG GALSKAP: Denne oversettelsen av Bradley Cooper og Lady Gagas «Shallow», har på under to døgn blitt sett godt over 400 000 ganger. Video: Generation Event Vis mer

- Holdt på å dø

Rachel Mason, en av beboerne i området, forteller til CNN at hun etter å ha hørt skrik og pistolskudd flyktet inn og ringte nødnummeret. Ifølge henne hadde flere naboer forsøkt å hjelpe Fischer.

- Vi kom ut og gutten holdt på å dø da politiet og ambulansepersonellet kom dit, og naboen vår gjorde brystkompresjoner. Jeg visste ikke om han var levende eller død da han ble lagt på båra og fraktet til sykehuset, forklarer hun.

For øyeblikket befinner Fischer seg på sykehuset og hundene er fremdeles forsvunnet, ifølge politiet. Tilstanden hans skal være kritisk.

RUNDE TO: Dagbladets intervju med Lady Gaga gikk viralt allerede i 2009. Nå er videoen igjen tilbake for fullt, ti år senere. Video: Nicolai Delebekk Vis mer

Superstjernen lover en halv million dollar i dusør til den som finner hundene hennes. Dette tilsvarer rundt fire millioner norske kroner.

Hittil har ikke Gaga uttalt seg om den grufulle hendelsen, men faren Joe Germanotta (63) uttalte i går overfor New York Post at han har snakket med datteren om hendelsen flere ganger.

- Vi er kvalme over det som har hendt, det er helt forferdelig. Det er som om noen tok et av barna dine, uttalte han.

LES OGSÅ: - Smerten var ut av en annen verden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer