NEDKJØRT: Bildene over viser hvordan Amy Winehouses helsetilstand har forverret seg bare på noen måneder. Nå er hun tydelig avmagret og sliten. Vennene er redd for livet hennes. Foto: All Over
NEDKJØRT: Bildene over viser hvordan Amy Winehouses helsetilstand har forverret seg bare på noen måneder. Nå er hun tydelig avmagret og sliten. Vennene er redd for livet hennes. Foto: All OverVis mer

Overvåker Amy døgnet rundt

Vennene tør ikke slippe den nedkjørte artisten av syne.

SEHER.NO: - Ingen tør å la Amy være alene, hun er svært sårbar akkurat nå, sier en av vennene som midlertidig har flyttet inn hos den nedkjørte artisten for å holde henne under oppsyn.

Amy Winehouse overvåkes nå kontinuerlig av en vennegjeng som er svært bekymret for hennes helstilstand.

Rehab-sangerens mest lojale venner er oppriktig redd for at hun skal gjøre noe hun ikke overlever og har avlyst alle avtaler de hadde for å være hos henne.

- Hun har vært til helvete og tilbake allerede, men noen frykter at hun blir verre før hun blir bedre, sier en kilde til The Sun.

Winehouse har kjempet mot en rekke helseproblemer det siste året, og slåss mot alkohol- og narkotikamisbruk. I juli ble hun bragt i all hast til sykehus etter at hun kollapset i sitt eget hjem i bydelen Camden i London.

Legene oppdaget et tidlig stadium av lungeemfysem og advarte henne om at hun kunne dø om hun ikke kuttet ut narkotikamisbruket.

I april fikk hun en advarsel fra politiet etter å ha slått til en mann ute på byen, og i januar ble hun ettersøkt, men ikke tiltalt, etter at en video ble publisert av henne der hun røyker crack.

På en spillejobb nylig brøt hun sammen og hulket: - Livet kan ikke fortsette slik.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Spydde på designerkjole