VILLE HJELPE: Dr. Phil dukket uanmeldt opp hos Britney på sykehuset. - Forkastelig mener kolleger.
VILLE HJELPE: Dr. Phil dukket uanmeldt opp hos Britney på sykehuset. - Forkastelig mener kolleger.Vis mer

- Overtramp av Dr. Phil

Sykehuset skulle aldri latt tv-doktoren Phil McGraw komme inn på Britneys rom.

SEHER.NO: Amerikanske psykiatere er sjokkert over at Cedars-sykehuset lot tv-psykologen Phil McGraw (57) gå uanmeldt inn til Britney Spears (26) mens hun var innlagt i helgen.


- Det er forkastelig at sykehuset lot Dr Phil komme inn på rommet hennes. Det er et grovt overtramp mot rettighetene til pasienten, sier en psykiater, ifølge tmz.com.


- Sykehuset skal være et trygt sted. Hvis en pasient ikke vil treffe noen, så skal ikke den personen få komme inn, sier en annen.


Det stormer for tiden rundt pop-stjernen og tobarnsmoren som fredag ble hentet av ambulanse i sitt eget hjem. Da hadde hun forskanset seg inne og nektet å overlevere barna til eks-mannen Kevin Federline (29). Både politistyrker og ambulanse kom til stedet og Britney ble lagt inn på Cedars Sinai Medical Center for undersøkelse.


Tv-personligheten Phil McGraw skal ha kommet inn på rommet hennes for å overtale henne til å stille på TV-showet hans mandag. Britney skal ha blitt rasende over besøket og nektet å ha noe med ham å gjøre.


McGraw skal i utgangspunktet ha overtalt Britneys foreldre til å stille opp i programmet.


Dr. Phil er kjent for å lede programmer der han løser folks problemer foran et stort publikum på tv. Han skal tidligere ha sagt at han vil hjelpe Britney.


Kilder sier til tmz.com at det høres usannsynlig ut at folk som kjenner til Britneys tilstand vil ha gått med på at hun skal løse problemene sine på tv. De mener Britney er alvorlig mentalt syk av en bipolar lidelse.


LES OGSÅ: Gått i skjul med paparazzi