Overtar Sørlands jobb

Vendela Kirsebom blir Kathrine Sørlands arvtager når hun nå velger å satse på nye oppdrag.

NY JOBB: Vendela Kirsebom blir den nye programlederen for "Top Model" som starter innspillingen i juni. Foto: Morten Krogh
NY JOBB: Vendela Kirsebom blir den nye programlederen for "Top Model" som starter innspillingen i juni. Foto: Morten Krogh Vis mer
SEHER.NO: Etter fire sesonger som programleder for "Top Model" takker Kathrine Sørland (27) for seg, og gir stafettpinnen videre til supermodell Vendela Kirsebom (40).

- Kathrine er tiltenkt større arbeidsoppgaver her i TV 3, men vil fortsette å være på skjermen, forteller TV 3s programdirektør Trygve Rønningen til VG.

Hva de nye utfordringene er vil han derimot ikke gå ut med enda.

Kathrine selv ser frem til å ta fatt på nye prosjekter, men legger ikke skjul på at hun har kost seg i rollen som modell-mamma.

- Jeg har hatt det kjempekjekt med "Top Model", reist jorden rundt og kommer nok til å savne intensiteten. Nå ønsker jeg Vendela lykke til, hun får det utvilsomt kjempe gøy!, sier den vakre rogalendingen til avisa.

Vendela som er Gullrute-nominert for sin innsats som programleder for TV 3s "Designerspirene" gleder seg stort til å gå i gang med den nye jobben.

- Jeg har jo vært modell i mange år, og jeg har mye erfaring som kan hjelpe de unge jentene i Top Model. Dessuten tilegner jeg mer mer erfaring foran skjermen selv. Dette blir så spennende!