Overtar Sørlands jobb

Vendela Kirsebom blir Kathrine Sørlands arvtager når hun nå velger å satse på nye oppdrag.

NY JOBB: Vendela Kirsebom blir den nye programlederen for "Top Model" som starter innspillingen i juni. Foto: Morten Krogh
NY JOBB: Vendela Kirsebom blir den nye programlederen for "Top Model" som starter innspillingen i juni. Foto: Morten Krogh Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter fire sesonger som programleder for "Top Model" takker Kathrine Sørland (27) for seg, og gir stafettpinnen videre til supermodell Vendela Kirsebom (40).

- Kathrine er tiltenkt større arbeidsoppgaver her i TV 3, men vil fortsette å være på skjermen, forteller TV 3s programdirektør Trygve Rønningen til VG.

Hva de nye utfordringene er vil han derimot ikke gå ut med enda.

Kathrine selv ser frem til å ta fatt på nye prosjekter, men legger ikke skjul på at hun har kost seg i rollen som modell-mamma.

- Jeg har hatt det kjempekjekt med "Top Model", reist jorden rundt og kommer nok til å savne intensiteten. Nå ønsker jeg Vendela lykke til, hun får det utvilsomt kjempe gøy!, sier den vakre rogalendingen til avisa.

Vendela som er Gullrute-nominert for sin innsats som programleder for TV 3s "Designerspirene" gleder seg stort til å gå i gang med den nye jobben.

- Jeg har jo vært modell i mange år, og jeg har mye erfaring som kan hjelpe de unge jentene i Top Model. Dessuten tilegner jeg mer mer erfaring foran skjermen selv. Dette blir så spennende!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer