Overtar farsrollen etter Heath

Heath Ledgers datter har fått en ny reservepappa.

NY FAMILIE: Michell og Jason har funnet lykken sammen. Han skal angivelig tilpasse seg rollen som stefar godt, og sist lørdag var de på jakt etter ny seng sammen. Foto: All Over Press
NY FAMILIE: Michell og Jason har funnet lykken sammen. Han skal angivelig tilpasse seg rollen som stefar godt, og sist lørdag var de på jakt etter ny seng sammen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da Heath Ledger døde av en overdose sovetabletter i 2008, etterlot han seg datteren Matilda (7), som han fikk med Michelle Williams (31). Hun dater nå en ny skuespiller – Jason Segel fra «How I Met Your Mother», som går på TV Norge.

- Segel har blitt som en farsfigur til Williams datter. Han har gjort alle mulige pappa-ting med henne, som å tegne og høre på musikk, sier en kilde ifølge USMagazine.

Lørdag ble de tre sett på musikalen Jersey Boys, som går på Broadway i New York. Deretter dro de på handletur i en sengebutikk. Tydeligvis er de ikke redde for å vise seg sammen lenger, noe de var i juni. Da gjorde de alt de kunne for å unngå å bli fotografert.

Matilda var bare tre år, da faren – mest kjent som Jokeren fra «Batman: The Dark Knight» - døde 22 januar i 2008. I ettertiden har Michelle, kjent fra blant annet «Dawsons Creek», også datet regissøren Spike Jonze. Nå har hun vært sammen med Jason i et par måneders tid.  

Jason Segel har nylig gjennomgått hardtrening, for rollen i sin egen film «The Five Year Engagement»

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ba Jason Segel på date via Youtube 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer