Overtar farsrollen etter Heath

Heath Ledgers datter har fått en ny reservepappa.

NY FAMILIE: Michell og Jason har funnet lykken sammen. Han skal angivelig tilpasse seg rollen som stefar godt, og sist lørdag var de på jakt etter ny seng sammen. Foto: All Over Press
NY FAMILIE: Michell og Jason har funnet lykken sammen. Han skal angivelig tilpasse seg rollen som stefar godt, og sist lørdag var de på jakt etter ny seng sammen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da Heath Ledger døde av en overdose sovetabletter i 2008, etterlot han seg datteren Matilda (7), som han fikk med Michelle Williams (31). Hun dater nå en ny skuespiller – Jason Segel fra «How I Met Your Mother», som går på TV Norge.

- Segel har blitt som en farsfigur til Williams datter. Han har gjort alle mulige pappa-ting med henne, som å tegne og høre på musikk, sier en kilde ifølge USMagazine.

Lørdag ble de tre sett på musikalen Jersey Boys, som går på Broadway i New York. Deretter dro de på handletur i en sengebutikk. Tydeligvis er de ikke redde for å vise seg sammen lenger, noe de var i juni. Da gjorde de alt de kunne for å unngå å bli fotografert.

Matilda var bare tre år, da faren – mest kjent som Jokeren fra «Batman: The Dark Knight» - døde 22 januar i 2008. I ettertiden har Michelle, kjent fra blant annet «Dawsons Creek», også datet regissøren Spike Jonze. Nå har hun vært sammen med Jason i et par måneders tid.  

Jason Segel har nylig gjennomgått hardtrening, for rollen i sin egen film «The Five Year Engagement»

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ba Jason Segel på date via Youtube 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer